Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOVI

Marouane Fellaini napušta Manchester United, a odlazi u Italiju

Maroune Fellaini
Reuters/PIXSELL
06.01.2016.
u 17:30

Belgijski veznjak je na Old Trafford stigao u rujnu 2013. iz Evertona za 30 milijuna eura.

Vezni igrač belgijske nogometne reprezentacije Marouane Fellaini (28) u siječnju će napustiti Manchester United, a karijeru će nastaviti u Milanu, Romi ili Juventusu.

Prema pisanju talijanskog tiska Fellaini je bio korak do potpisa ugovor s Milanom, međutim u igru su se uključili prvak Juventus i doprvak Roma

Na Old Traffordu nemaju ništa protiv njegove prodaje, a nagađa se kako je odšteta 20 milijuna eura.

Fellaini napušta 'Crvene vragove' jer je nezadovoljan pozicijom koju ima kod Louisa van Gaala i činjenicom da sve češće 'grije klupu'. Kako je ove godine Europsko prvenstvo u Francuskoj, a belgijski izbornik Marc Wilmots je najavio kako će na EURO voditi samo igrače koji su standardni u svojim klubovima, Fellaini je zatražio transfer.

Belgijski veznjak je na Old Trafford stigao u rujnu 2013. iz Evertona za 30 milijuna eura.

>> Fellaini napušta United i odlazi u Napoli na posudbu?

Komentara 1

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
09:37 07.01.2016.

Italija, to je ona liga u koju nogometaši odlaze prije onih penzionerskih liga tj. SADa ili onih na Bliskom Istoku. Mada ovaj nije ni nogometaš, ovo je drvo koje hoda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije