Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETAŠ DINAMA

Rog: O odlasku ne mogu pričati, još uvijek nije sve dogovoreno s Napolijem!

20.07.2016., stadion Maksimir, Zagreb - Liga prvaka, 2. pretkolo, 2. utakmica, GNK Dinamo - FK Vardar. Marko Rog.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
25.08.2016.
u 12:51

- O odlasku vam doista ne mogu baš ništa reći. Ako baš inzistirate nije još uvijek sve dogovoreno s Napolijem. Hoće li, vidjet ćemo!

Komentara 3

MA
@Marsijanac
18:03 25.08.2016.

Usporedimo stadion i broj navijaca Salzburga sa Zagrebom i "navijacima" Dinama. Nije potrabno ici ni tako daleko , usporedimo sa splicanima. Da je na svakoj tekmi HNL u Zagrebu barem 15,000 nebi Dinamo morao prodavati.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:57 25.08.2016.

igrači pomrsili planove ... pa neće ga sad prodavati pa navući kompletnu javnost na sebe.... da nam je stadion onaj - salzburgov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije