Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada je službeno

Marko Rog napušta Dinamo i odlazi u Napoli: Ovo je veliki korak u mojoj karijeri

Marko Rog
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
27.08.2016.
u 20:29

Dinamo će na ime odštete od Napolija dobiti 16,5 milijuna eura plus dogovorene bonuse

Marko Rog (21) dogovorio je sve s Napolijem i više nije igrač Dinama! Plavi će na ime odštete od Napolija dobiti 16,5 milijuna eura plus dogovorene bonuse, a Rog će na jugu Italije zarađivati oko milijun i 300.000 eura godišnje.  

- Jako sam sretan što odlazim u veliki klub i talijansku ligu, ali s druge strane mi nije lako otići iz Dinama i Zagreba. Proveo sam ovdje krasnu godinu, osvojili smo duplu krunu, igrali Ligu prvaka i sada ponovili taj fantastičan uspjeh te svojim sada već bivšim suigračima želim puno sreće u nastavku sezone - kazao je Rog za Dinamovu službenu stranicu te dodao:

- Što se pak mene tiče jedva se čekam priključiti novoj momčadi, ovo je veliki korak u mojoj karijeri i siguran sam da ću pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva. Hvala Dinamu, navijat ću za njih, ali moja sadašnjost i budućnost je plavi dres drugog kluba - Napolija!

Rog je stigao u Dinamo u lipnju 2014. godine iz RNK Splita za oko četiri milijuna eura.

Nakon odlazaka Marka Pjace i Eduarda ovo je veliki udarac za Dinamovu momčad koju očekuje nastup u Ligi prvaka i obrana naslova u HNL-u, a trener Zlatko Kranjčar nada se kako će u Maksimir ipak stići dostojna zamjena ili više njih.

Komentara 32

MK
mksdk
20:49 27.08.2016.

Hvala Marku na svemu što je pružio Dinamu. U kratkom roku je ostavio dosta upečatljiv trag sa dvostrukim ulaskom u Ligu prvaka. Čestitke i klubu na ispravnoj procjeni o vrijednosti mladog igrača i na tome što nije bio škrt za pošteno platiti drugom hrvatskom klubu. Dobar posao za klub, dobar nastavak u razvoju karijere za mladog igrača. Hrvatska reprezentacija će ponovo profitirati od ovoga. Stoga, još jednom, čestitke igraču i upravi Dinama na odličnom poslu.

DO
dodotatino
20:53 27.08.2016.

Hvala Marko, nastavi samo ovako rad i rad. I normalo vrati nam se jednog dana. Mislim da sada već Ozren Maršić piše da je Rog prodan da bi Dinamo doveo Kalinića i Vlašića u paketu a navodno je i velika žela Mamića da svoj največi propust Ohanzu Zolju najzad vidi u plavom dresu. Prema neslužbenim informacijama iz pouzdanih izvora bliskim klubu Dinamo daje za njih trojicu 45 mil. eura i Ćorića.

Avatar peet
peet
20:44 27.08.2016.

Žao mi je što odlaziš, no tko će odbiti silne milijune i igranje u Serie A.. Sretno u nastavku karijere i hvala za sve što si dao za Dinamo.. A uprava Dinama mora naći pristojnu zamjenu za igranje u skupini LP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije