Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UGURAO' SE I HAJDUK

Ovo su najveći HNL transferi, a Dinamo je daleko iznad svih

Dinamo
Igor Kralj/PIXSELL
30.06.2015.
u 23:25

Pedro Morales "ugurao" se na listu jer je Dinamo za njega platio Univesidad de Chileu 1,6 milijuna eura 2008. godine.

Dinamo je za Marka Roga platio oko četiri milijuna eura i to je daleko najveća odšteta koju je Dinamo ili bilo koji klub u HNL-u platio za nekog nogometaša, što je prilika za podsjećanje na najskuplju desetoricu u povijesti.

Pedro Morales "ugurao" se na listu jer je Dinamo za njega platio Univesidad de Chileu 1,6 milijuna eura 2008. godine. A da na listi ne bi bili samo nogometaši koji su stigli u Dinamo, "pobrinuo" se dvojac u Hajduku i prvi od njih je Senijad Ibričić. Iz Zagreba je u Hajduk 2008. hodine stigao za 1,8 milijuna eura.

Za 200 tisuća eura prestigao ga je Anas Sharbini prelaskom iz Rijeke u Hajduk 2009. godine. I to je to što se tiče Hajduka, ostalo sve pripada Dinamu.

>> Koji igrači se još nalaze na listi najskupljih pogledajte na Goal.com

>> 'Presretan sam, za nešto više od godinu dana iz treće lige u Dinamo!'

Komentara 4

Avatar cluesblues
cluesblues
06:46 01.07.2015.

mamic je dal za roga kolko je platil za soudania (900.000), fernandesa (2.5 mil), i pjacu (oko milje) zajedno…a rog nemre niti jednom od njih niti cistit kopacke…novinari su roga proglasili nekakvim cudom od igraca (ko kaj to cesto naprave od tih klinaca nakon jedne dobre tekme), makar je zapravo odigral sasvim prosjecnu sezonu, u svim jacim tekmama je bil nevidljiv, zabil je samo sedam golova kaj je za napadaca malo cak i za hnl (pogotovo jer je igral u klubu u kojem nema vece konkurencije u napadu) i zapravo se nicim nije istical (osim povremenim novinarskim preuvelicavanjima njegovih sporadicnih poteza na pojedinim tekmama) - ok, jos je mlad i mozda ima nekog potencijala, ali ne vrijedi ni priblizno tolku lovu, pogotovo kad je za usporedbu jedan henriquez doveden za samo 1.6 milja, a on je isto mlad decko ali je dokazani golgeter i par kopalja iznad roga …rogu zelim dobrodoslicu u dinamo i puno srece, ali cinjenica je da dinamo ima hrpu dobrih napadaca i za ovu se ogromnu lovu mogal dovest jedan dobar lijevi bek i jos jedan kvalitetan stoper, ili neki fantazista, jer to su pozicije koje su deficitarne (coric je vrhunski talent, ali je jos neiskusan za europu)…zato mi se cini da je ovo nekakva financijska mucka izmedju mamica i zuzula...

ST
stjepanveliki
11:39 01.07.2015.

Kada hrvatski zakoni budu primjenjivani u nogometnoj *mafijaskoj* organizaciji tada ce se znati koliki je stvarni transfer ovog momka koji se tek treba dokazati.Izici transparentno sa financijskim uplatama prema drzavim insttucijama pa tek onda pricati o nenakvim enormnim prelascima.

JU
juma
00:10 01.07.2015.

Dinamo platio Lokomotivi 2.4 milijuna eura za Marcela Brozovića? Možda ali 2.4 milijuna krvnih zrnaca. Zašto bi plaćao svog igrača koga je uvijek mogao uzeti natrag? Moguće su samo dvije stvari, ili novinari opet šire dezinformacije ili u tom transferu nešto jako smrdi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije