Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVIO SE

Pjaca: Stalno razmišljam o Euru, ima treme, ali nema straha

04.09.2014., Stadion Aldo Drosina, Pula - Prijateljska nogometna utakmica, Hrvatska - Cipar. Marko Pjaca.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
30.04.2016.
u 15:35

- Moguće da na samom početku bude i malo treme, ali brzo ću je prebroditi. Ne mogu vam opisati koliko se veselim Europskom prvenstvu, nadam se da ću stvarno i biti dio tog nogometnog spektakla.

Marko Pjaca iza sebe ima sjajnu sezonu, udomaćio se i u nacionalnoj vrsti, te će biti velika snaga Ante Čačića na Europskom prvenstvu. Istina, hrvatskog izbornika zabrinula je Pjacina nedavna ozljeda (i operacija) ključne kosti, no napadač Dinama se vrlo brzo vratio.

- Haha, ma ja sam vam takav. I prije dok sam imao iskustva s ozljedama, na teren sam se vraćao prije svih očekivanja. Jednostavno sam takav. Osobno sam očekivao da će tako biti i ovoga puta, srećom bio sam u pravu. Vratio sam se dosta brzo, sada tek hvatam ritam utakmica i formu za nadolazeće izazove" kazao je u razgovoru za Goal Marko Pjaca koji, za razliku od mnogih, još nije zadovoljan svojom formom:

Razmišlja li već o Euru?

- Uh, kako ne, pa i ja sam samo čovjek? Stvarno se često uhvatim kako razmišljam o Europskom prvenstvu. Tu i tamo u snu i zabijem neki pogodak. Ne osjećam nikakav strah, ali ipak je to Europsko prvenstvo. Moguće da na samom početku bude i malo treme, ali brzo ću je prebroditi. Ne mogu vam opisati koliko se veselim Europskom prvenstvu, nadam se da ću stvarno i biti dio tog nogometnog spektakla.

Ciljevi na Europskom prvenstvu?

- Svi želimo prolazak skupine, a nakon toga je stvarno sve moguće. Ma najbitnije je proći skupinu, pa ćemo vidjeti što će se kasnije događati. Suparnici? O Španjolskoj ne trebamo trošiti riječi, a Češka i Turska su vrlo ozbiljne reprezentacije. Ako želimo ostvariti naš cilj moramo odigrati tri jako dobre utakmice.

Kraj ljeta mogao bi donijeti i promjenu kluba...

- Ma ne razmišljam sada o tome. Piše se sve i svašta, čitam i ja sva ta medijska naklapanja, ali polako još sam igrač Dinama. Prvo moramo osigurati prvenstvo, pa osvojiti Kup, a onda stiže i Europsko prvenstvo. Promjena kluba? To mi sada nije toliko važno, stvarno ne razmišljam o odlasku iz Dinama. Benfica? Ma to su sve nagađanja - završio je Marko Pjaca.

>> Što je još Pjaca rekao pročitajte ovdje

>> Pjaca: Kako dani prolaze, sve se više veselim Euru, jedva čekam da počne

 

Komentara 4

MA
...Marsijanac
19:28 30.04.2016.

Teska boljka Dinama i hrvatskog nogometa uopce je nedostatak klasicnih centarfora.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:18 30.04.2016.

Naš dijamant, već je sada veliki igrač, siguran sam da će biti jedan od najboljih na svijetu. Volim te Dinamo!!

TR
trnjedotokija
19:56 30.04.2016.

daj mali odi vrit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije