Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okupljanje u Zagrebu

Marko Pjaca otkrio što misli o kritikama trenera Allegrija i minutaži koju dobiva u Juventusu

Hrvatska reprezentacija
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/7
21.03.2017.
u 08:36

Minutaža u Juventusu sve je veća, no Pjaca kaže da još nije zadovoljan, da bi volio igrati i više. Trener Massimiliano Allegri često ga hvali, ali i kritizira

Hrvatski nogometni reprezentativci okupili su se jučer u hotelu AS. Najelegantniji je, u odijelu, bio Mario Mandžukić, ali već po običaju nije bio raspoložen za izjave. No bio je zato njegov suigrač iz Juventusa Marko Pjaca, koji bi protiv Ukrajine u petak trebao zaigrati od prve minute umjesto suspendiranog Ivana Perišića, koji odrađuje kaznu zbog crvenog kartona protiv Islanda.

– Drago mi je što sam se vratio u reprezentaciju, nema većeg gušta od igranja za domovinu – rekao je Pjaca koji će konačno jednu domaću utakmicu reprezentacije igrati pred navijačima:

– To nam je veliki plus, mi se veselimo što ćemo konačno imati vjetar u leđa s tribina.

Slavonski obrambeni bedem

Koga se najviše Marko boji među Ukrajincima?

– Nemam pojma, ne znam ih baš da bih nekog izdvojio. Ako mi odigramo kako treba, neće biti problema – smatra Pjaca.

Minutaža u Juventusu sve je veća, no Pjaca kaže da još nije zadovoljan, da bi volio igrati i više. Trener Massimiliano Allegri često ga hvali, ali i kritizira.

– On je trener, moj šef, i to je njegovo pravo. Ja ga moram slušati i još više raditi – zaključio je Pjaca.

Zbog ozljeda Ćorluke i Vrsaljka, Matej Mitrović postao je sigurna opcija za obranu protiv Ukrajinaca.

– Mi igrači iz drugog plana smo spremni – rekao je Matej Mitrović pa nastavio:

– Uz Vidu sam zaigrao tri puta za reprezentaciju i sva tri puta smo pobijedili. Odličan je igrač koji me vodi na terenu, lako je igrati s njim. Za sada uspješno djeluje ta naša slavonska veza.

Mitrović je ove godine odigrao osam utakmica i 389 minuta za Beşiktaş, a kaže da se već priviknuo na novi klub i zemlju.

– U Turskoj sam se dobro snašao, nemam nikakvih problema. Vjerujem da su i u klubu zadovoljni mnome. Osjećam se ugodno u Istanbulu, nije me strah terorističkih napada. Iskreno, rijetko izlazim, ali kada se šećem ili otiđem u restoran, osjećam se ugodno.

Navijate li iz Turske za Rijeku?

– Kako ne, ostao sam u kontaktu s bivšim suigračima. Rijeka može osvojiti naslov, bilo bi mi jako drago, ipak bih i ja imao neke zasluge u toj tituli. Možda ove sezone osvojim dva naslova, s Beşiktaşom i Rijekom.

Svlačionicu u Beşiktaşu Mitrović dijeli s Portugalcem Ricardom Quaresmom, koji je bio naš “krvnik” na Euru u Francuskoj.

– Ha-ha, razgovarali smo o tom golu prije par dana na treningu. Baš me pitao idem li na okupljanje reprezentacije, a onda mi dobacio: “Moja glava vas je izbacila s Eura”. I pritom se lijepo nasmijao – prepričao je Matej.

Veliki adut Ukrajine u petak će biti izbornik Andrij Ševčenko, no mi ćemo u napadu imati Andreja – Kramarića.

Nikako potpuno zdrav

– Ševčenka sam obožavao kao klinac, imamo praktički i isto ime. Svaka mu čast što je sada izbornik, sigurno je dobar, ali u utakmici u petak sve će se pitati nas jer mi smo domaćini i favoriti – rekao je Kramarić koji i dalje ima problema s ozljedom pete.

– Ah, nema mi druge nego šutjeti i raditi.

Unatoč ozljedi Krama zabija kao od šale, i to eurogolove.

– Ha-ha, možda i ne bi ušla ona lopta da me ne boli peta. Ide nabolje, ali onda se jave neki drugi problemi. Nikako da zaigram potpuno zdrav, uvijek se dogodi nešto novo – zaključio je Krama.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
16:23 21.03.2017.

Marko, pusti Talijana Allegrija! Svi su Talijani veliki "znalci", jedino se ne sjećaju kad su zadnji put pobijedili neznalice i naivce iz Hrvatske!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije