Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ

Marko Pjaca javio se nakon operacije, evo što je poručio

Pjaca
Instagram
02.04.2017.
u 08:50

- Od srca hvala svima koji su proteklih dana bili uz mene. Vaša podrška mi puno znači i bit će mi dodatna motivacija za što bolji i brži oporavak koji zahvaljujući sjajnom medicinskom osoblju u Rimu počinje danas!

Teško ozlijeđeni hrvatski reprezentativac Marko Pjaca u Rimu je u petak uspješno obavio operaciju koljena te se može posvetiti početku oporavka. Pjacin klub Juventus odlučio je povjeriti operaciju koljena svoje zvijezde čuvenom rimskom liječniku Pier Paolu Marianiju, specijalistu koji je uspješno sanirao koljena brojnih nogometaša talijanske lige.

Hrvatski reprezentativac nakon operacije se oglasio na društvenim mrežama i poručio:

- Od srca hvala svima koji su proteklih dana bili uz mene. Vaša podrška mi puno znači i bit će mi dodatna motivacija za što bolji i brži oporavak koji zahvaljujući sjajnom medicinskom osoblju u Rimu počinje danas!

Pjaca se nesretno ozlijedio u nevažnoj utakmici Estonije i Hrvatske, a Juventus je objavio da se njegov povratak očekuje za otprilike šest mjeseci.

>> Pjaca neraspoložen uoči operacije: Samo moji najbliži znaju koliko mi je teško

Komentara 2

Avatar comparator
comparator
09:11 02.04.2017.

Samo se ti nama brzo oporavi jer iskrenost i požrtvovnost koju si pokazao zaslužuju poštovanje svih nas koji volimo sport i naravno reprezentaciju .

KA
kajinx
13:19 02.04.2017.

Sve najbolje i brzi opravak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije