Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ

Marko Pjaca od Fife će dobiti milijun eura, evo zbog čega!

Marko Pjaca
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.03.2017.
u 14:59

Juventus je sigurno poludio, a barem mu je neka utjeha što se može obratiti Fifi sa zahtjevom da krovna svjetska organizacija Pjaci isplaćuje plaću za vrijeme oporavka.

Marko Pjaca više neće igrati ove sezone, propustit će ljetne pripreme, a pitanje je kad će na jesen zaigrati. HNS je potvrdio tešku ozljedu (puknuće) križnih ligamenata koljena i operaciju, što znači povratak na teren tek za šest do osam mjeseci. A sve zbog tallinnskog pijeska, piše Goal.

Juventus je sigurno poludio, a barem mu je neka utjeha što se može obratiti Fifi sa zahtjevom da krovna svjetska organizacija Pjaci isplaćuje plaću za vrijeme oporavka.  

Taj novac isplaćuje se iz Fifinog programa zaštite igrača. Krovna svjetska organizacija pokriva klubovima troškove plaće igrača koji je ozlijeđen i ne igra barem četiri tjedna, a do godine dana.

Fifa klubu može platiti i do 20.548 eura dnevno, ovisno o igračevoj plaći. Pjaca u Juventusu zarađuje 1,8 milijuna eura godišnje bruto, bez premija. Što znači da ako ga neće biti na terenu pola godine, veći dio od tih 900.000 eura pokrit će Fifa.

>> Marko Pjaca mora na operaciju i čeka ga višemjesečni oporavak

Komentara 12

Avatar Analytic
Analytic
15:27 29.03.2017.

To bi mu onaj pametni Suker trebao platiti kad ih salje na prijateljske protiv zemalja koji si ni travnjak ne mogu urediti.

DU
Deleted user
19:37 29.03.2017.

Tko, i koliko, plaća radniku, kad se ozlijedi na radu????

IN
inox14
06:46 30.03.2017.

Čudi me da se nije ozlijedio i ranije jer je tijekom utakmice toliko petljao s loptom, pokušavao je predriblati po trojicu odjednom, niti jednog pasa ili udarca prema golu. I sad je kriv teren kao da je nogomet učio na Wembleyu a ne na Kajzerici, Kranjčevićevoj i ostalim njivama po Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije