Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio tešku kaznu

Velika glupost Marka Livaje: U igru ušao u 83. minuti, no kraj utakmice nije dočekao

Marko Livaja
Foto: Screenshot/You Tube
1/5
26.04.2017.
u 10:34

Sergio Ramos je za crveni karton u El Clasicu nakon prekršaja nad Lionelom Messijem dobio jednu utakmicu kazne

Marko Livaja je u nedjeljnom dvoboju 33. kola španjolske lige igrao samo četiri minute za svoj Las Palmas u domaćem remiju (1:1) protiv Alavesa. Naime, hrvatski je igrač u igru ušao u 83. minuti, nije se dobro ni oznojio i već je morao pod tuš.

U 87. minuti sudac Munuera Montero pokazao je Livaji izravni crveni karton zbog grubog prekršaja na Marcosu Llorenteu. Naš je igrač teško prihvatio kaznu te je gurnuo suca.

 

Španjolski savez suspendirao ga je pet utakmica i za njega je ova sezona završena. Livaju čeka i kazna Las Palmasa.

Dodajmo da je Sergio Ramos za crveni karton u El Clasicu dobio jednu utakmicu kazne. Podsjetimo, u 77. minuti Realov je kapetan s dvije noge srušio Barcina najboljeg igrača Lionela Messija.

>>Svađa u Realovoj svlačionici nakon El Clasica: Ronaldo izgubio živce i napao Modrića!

Komentara 8

KA
katanga
13:17 26.04.2017.

samo jedno pitanje kakve veze ima kazna Livaje i bilo kojega drugog igrača? kome je stalo stvarati privid kako "ceo svet nas mrzi" zašto ne možemo realno sagledati što je to naš igrač napravio i po tome suditi o izrečenim sankcijama?

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
12:45 26.04.2017.

Čovjek slučaj

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
11:18 26.04.2017.

Sergio Ramos je bio nekulturniji poslije dosuđenog crvenog kartona od Livaje i dobio jednu utakmicu neigranja, a Livaja pet. Čudan kriterij.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije