Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki transfer

Marko Lešković iz Rijeke dolazi u Dinamo: 'Znam da je jaka konkurencija'

Marko Lešković
Foto: GNK Dinamo
1/6
22.07.2016.
u 23:35

- Naravno da sam jako sretan što dolazim u Dinamo. Svi znamo kakav je Dinamo klub, znam da se ovdje traže samo pobjede i trofeji

Hrvatski prvak Dinamo protiv Vardara je pokazao slabost u obrani, nije funkcioniralo u zadnjem redu i vidjelo se da plavima treba pojačanje u obrani, a ono je danas i dovedeno. I to iz sportskog rivala Rijeke! Naime, Marko Lešković sve je dogovorio s Dinamom i samo ga liječnički pregled, koji će se obaviti u subotu, dijeli od potpisa ugovora s maksimirskim klubom.

- Naravno da sam jako sretan što dolazim u Dinamo. Svi znamo kakav je Dinamo klub, znam da se ovdje traže samo pobjede i trofeji i jako se veselim što ću, siguran sam nakon liječničkog pregleda, biti dio Modrih! Htio bih se od srca zahvaliti Rijeci i njihovim navijačima na svemu, proveo sam tamo tri krasne godine, ali kako to obično bude u sportu jednostavno je došlo vrijeme za rastanak. Znam da me u Dinamu čeka jaka konkurencija, tako to i treba biti u ovako velikom klubu, ali vjerujem u sebe i da ću se nametnuti treneru Kranjčaru – rekao je Marko lešković, a prenosi službena stranica Dinama.

Lešković je u Rijeci odbijao potpisati novi ugovor pa ga nije bilo u kadru i znalo se da odlazi, a sada se, eto, saznalo da će igrati za Dinamo.

Komentara 12

Avatar Abcd....
Abcd....
00:00 23.07.2016.

Konobar Brbljic i NH pisu zalbu. Nije dosao u hajduk iako su mu nudili 2 para hajduckih japanki i 5 jogurta.

MA
@Marsijanac
00:08 23.07.2016.

Dobrodosao!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
23:48 22.07.2016.

tek sad će vidjet šta je pravi klub, dobro si to odigrao Marko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije