Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Pašalić:

'Trener mi je čestitao nakon pogotka, a Subašić mi mnogo pomaže'

Mario Pašalić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
29.07.2015.
u 19:40

Mario Pašalić jučer je debitirao za Monaco i odmah zabio gol.

Mario Pašalić brzo se uklopio u Monaco. Hrvatski reprezentativac te bivši igrač Hajduka i Elchea jučer je debitirao u novome klubu, odmah postigao i prvijenac za novi klub. Mario Pašalić odigrao je svih 90 minuta u prvom dvoboju 3. pretkola Lige prvaka u kojem je Monaco slavio (3:1) kod Young Boysa.

Novi veznjak Monaca pogodio je za konačnih 3:1 i lijepim udarcem s ruba kaznenog prostora "probušio" je domaćeg vratara.

"Ma super mi je krenulo, presretan sam! Prva utakmica, prva pobjeda, ali i prvi pogodak" javio se danas iz Monte Carla za Goal Mario Pašalić, pa nastavio:

"Stvarno sam zadovoljan u Monacu. Sve ide nekako po planu, a tu je i Subašić koji mi od prvoga dana mnogo pomaže. Svaka mu čast, u svakom je trenutku spreman pomoći. Mi smo mlada, ali vrlo dobra momčad, a odlično je i što naš trener forsira mlade igrače."

Što vam je trener Leonardo Jardim rekao nakon utakmice?

"Čestitao mi je, bilo mu je drago što sam već u debiju i zabio pogodak. No, sada moram tako nastaviti, i dalje igrati na visokoj razini. Nema druge."

Svlačionicu dijelite s nekoliko pravih nogometnih veličina poput Ricarda Carvalha, Joaoa Moutinha, Jermeyja Toulalana, Stephana El Shaarawyja, ali i Danijela Subašića...

"Prije, dok sam bio kadet, junior ili igrao u Hajduku, takve bih igrače drukčije doživljavao, često sam se pitao kako bi to bilo igrati s njima. No, kada počnete trenirati pa odigrate neke utakmice s njima, doživite ih kao normalne osobe koje i nisu s drugoga svijeta. Samo prema njima, logično, imate veću dozu respekta – kaže Pašalić.

A koji su ciljevi Marija Pašalića te kako se snašao u Monte Carlu, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Sjajan gol Pašalića, Srna i Eduardo do remija u Istanbulu, slavlje Pranjića i Petrića

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:05 30.07.2015.

Jel to onaj iz Chelsea ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije