Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Mario Mandžukić donio pobjedu Juventusu u jako teškoj utakmici!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
02.04.2016.
u 22:36

Savršenu dugu loptu je poslao Paul Pogba, koju je pratio Mandžukić, skočio visoko i glavom iz blizine zabio u donji desni kut za 1:0, što je bio konačni rezultat protiv Empolija

Juventus je u 31. kolu talijanske Serie A igrao na svom terenu protiv Empolija i pobijedio 1:0 zahvaljujući pogotku Marija Mandžukića u 44. minuti susreta! Time je Stara dama na 73 boda, što je šest više od Napolija koji ima utakmicu manje. Empoli je pak 11. s 36 bodova.

Mučili su se domaći protiv tvrdih gostiju, ali savršena duga lopta koju je u 44. minuti poslao Paul Pogba pronalazi Mandžukića, on visoko skače i glavom iz blizine zabija u donji desni kut za 1:0!

Nedavno je Manždo zabio za Hrvatsku i čini se da je baš prije Europskog prvenstva pronašao formu, a to je odlična vijest. Također, velika je stvar za Juventus što su nakon stanke od dva tjedna uspjeli do tri boda protiv više nego neugodnog protivnika.

>> Hasan Salihamidžić: Mandžukić je ključni igrač Juventusa!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

I0
ivica_01
22:46 02.04.2016.

joj i taj mandzo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije