Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL U POLUFINALU

Pogledajte kako je Mandžukić ljutito odgrnuo Pepea koji je proslavljao pobjedu

Mandžukić Pepe
Foto: Printscreen Youtube
23.04.2015.
u 13:18

Mandžukića je razljutio Pepe pa ga je odgurnuo...

Real je sinoć izbacio Atletico u četvrtfinalu Lige prvaka, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka igrači kraljevskog kluba krenuli su sa slavljem.

Među njima je bio i Pepe čije je proslava razljutila našeg Marija Mandžukića pa ga je odgurnuo.

Mandžo je u dvije četvrtfinalne utakmice vodio veliku borbu protiv braniča Reala. U prvoj utakmici čak je bio i raskrvavljen. No, sav trud mu se na kraju nije isplatio jer je Real na kraju peti put zaredom prošao među četiri najbolja kluba u Europi.

>> Liverpool na ljeto dovodi Mandžu za 36 milijuna eura?

>> Pogledajte kako je Ronalda ponijela atmosfera pa je zapjevao himnu Lige prvaka

Komentara 6

UZ
uzor10
13:41 23.04.2015.

Divan gospodin ovaj seljober

SV
sven222
16:23 23.04.2015.

na žalost Mandžo je u poljednje vrijeme više posvećen konfliktima nego igri...i sinoć je par puta dolazio i dijelio pravdu...uskoro će pocrveniti...živi bili pa vidjeli....i sudci sigurno gledaju poslije snimke...ako ste primjetili koliko je kontra faula u napadu koje sude protiv Mandže...često provocira a i laktove koristi...

ZI
zico
13:35 23.04.2015.

Da je njemu to netko napravio pao bi kao pokošen i držao se za glavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije