Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmara u Brodu

Mandžukić: Nikad nisam igrao bez publike, bit će mi čudno u Poljudu

29.05.2015., Slavonski Brod - Mario Mandzukic primio je Zlatnu plaketu Brodsko-posavske zupanije za vrhunske rezultate i postignute uspjehe u nogometu. Photo: Ivica Galovic/ PIXSELL
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
30.05.2015.
u 17:09

Zlatna plaketa: Reprezentativcu je uručeno najveće priznanje Brodsko-posavske županije, a prije mjesec dana primio ga je i Ivica Olić

Mario Mandžukić primio je u petak Zlatnu plaketu, najviše priznanje Brodsko-posavske županije, za vrhunske sportske rezultate i promicanje imena Slavonskog Broda u svijetu.

– Presretan sam i uzbuđen, znam da ta nagrada nije mala stvar i za mene je velika čast što sam je dobio. Nastojat ću i dalje predstavljati svoj grad u najboljem mogućem svjetlu – rekao je Mandžukić.

Znam svaki kutak Broda

Nakon naporne sezone u Madridu, reprezentativni napadač se na godišnjem odmoru opušta u društvu prijatelja i rodbine u rodnom Slavonskom Brodu. Više puta isticao je da je zaljubljen u taj grad, u koji redovito dolazi čim uhvati malo vremena. Sada to, doduše, zbog udaljenosti čini rjeđe nego dok je igrao u Bayernu iz Münchena.

– U Brodu sam proveo mladost, znam svaki njegov kutak, tako da se uvijek volim vratiti – kaže Mandžo.

Kod kuće se neće dugo zadržati, brzo ga čeka odlazak u Zagreb na okupljanje reprezentacije i pripreme za kvalifikacijsku utakmicu s Italijom u Splitu. Unatoč 13 bodova iz dosadašnjih pet susreta, naš napadač drži da još nije sve gotovo i da odlazak Hrvatske na Europsko prvenstvo 2016. godine u Francusku još nije siguran. A o tome što azzurre dočekujemo bez ozlijeđenog Luke Modrića, rekao je:

– Luka bi nedostajao svakoj reprezentaciji, pa će tako nedostajati i našoj, ali ne smijemo se izvlačiti na njegov izostanak.

Igranje bez publike bit će im dodatna otežavajuća okolnost.

– Bit će mi malo čudno, nikada još nisam za reprezentaciju igrao pred praznim tribinama. Nogomet se igra zbog publike i to će sigurno biti hendikep, ali ni Talijanima neće biti ništa bolje. Što je – tu je. Moramo proći kroz to, nadam se da će nas poslije Italije opet dočekati pun stadion – nastavlja Mandžukić.

Komentirajući netom završenu sezonu u madridskom Atleticu, vatreni je napadač kazao:

– Moram biti zadovoljan, osvojili smo treće mjesto u prvenstvu i otišli daleko u Ligi prvaka. Ipak, ostao je mali žal za propuštenim, svi na "Vicente Calderonu" potajno smo se nadali barem jednom trofeju.

Odmaram se i uživam

Na pitanje o napisima da ove sezone sigurno odlazi iz Madrida te da u Atleticu već pregovaraju o dovođenju zamjene i da je Wolfsburg veoma zainteresiran za njegov povratak, reagirao je prilično suzdržano.

– Priče o odlasku me ne zanimaju, uopće ih ne slušam. Iskreno, sada i ne razmišljam o tome. Ugovorom sam vezan uz Atletico još tri godine, a trenutačno sam na odmoru i uživam – zaključio je Mandžo.

>> Mandžukiću Zlatna plaketa Brodske županije

>> Najveći mural na svijetu posvećen je Ivici Oliću i Mariju Mandžukiću

Komentara 5

Avatar Titanov sin
Titanov sin
17:35 30.05.2015.

U splitu je bolje igrati bez publike nego slušati slusati parole politbiroa !

CA
cartman982
12:13 31.05.2015.

u kakvoj je formi ne treba niti igrati

DU
Deleted user
19:02 30.05.2015.

To ti postaje pomalo normalno na Poljudu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije