Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA

Mandžukić na zimu u velikom transferu napušta Juventus?!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
30.09.2016.
u 15:08

Talijanski mediji navode da Mandžukić dolaskom Gonzala Higuaina više nije u prvom planu te bi na zimu mogao zatražiti transfer.

Mario Mandžukić na meti je PSG-a čiji trener Unai Emery traži partnera za Edinsonu Cavaniju u napadu. Tvrdi to ugledni francuski L’Équipe te navodi da se pariški klub odustao od Carlosa Bacce i okrenuo se prema hrvatskom napadaču.

Na priču su se nadovezali i talijanski mediji koji navode da Mandžukić dolaskom Gonzala Higuaina više nije u prvom planu te bi na zimu mogao zatražiti transfer.

Mandžukić je u Juventus došao prošle sezone i do sada zabio 10 golova. Prije toga je igrao jednu sezonu u Atleticu, po dvije u Bayernu i Wolfsburgu te u Dinamu, Zagrebu i Marsoniji.

>> Higuain i Mandžukić puno rade, ali zajedno nisu učinkoviti

Komentara 3

KO
kontraš
16:25 30.09.2016.

Uzni im lovu Mandzo i uzivaj

SS
sokac sa drave
21:17 30.09.2016.

Mandzo natrag Njemacki nogomet tamo gdje nitko netjera ali svi treniraju kao ludi i fitnis im je uvijek 100%.To je jedini nacin da se mozda opet pojavis kao neki faktor u EU nogometu.U drugom slucaju uzmi od Ukrajinca Milevskog adresu i za njim u drugu Rusku ligu.

RI
rikavac
19:38 30.09.2016.

PSG je bolje nemat napadaca nego imat Mandzu. Napuhan napadac koji moze igrat negdje u drugoj ligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije