Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario treba Atleticu

Simeone, ne budi lud! Evo dokaza da je Mandžo bolji od Cavanija!

Mario Mandžukić
Foto: UESyndication/PIXSELL
04.03.2015.
u 21:11

Mandžukiću za gol u španjolskom prvenstvu treba 139 minuta, a Cavaniju u francuskom čak 226 minuta.

Diego Simeone želi Marija Mandžukića zamijeniti Edinsonom Cavanijem, a s Urugvajcem već navodno obavio razgovor, piše Goal.com.

L'Equipe piše da je trener Atletica za napadača PSG-a spreman platiti 60 milijuna eura, međutim usporedimo li brojke Mandžukića i Cavanija, možemo samo zaključiti da se španjolskom prvaku taj posao ne bi isplatio.

Hrvatski napadač ove je sezone odigrao 22 utakmice u Primeri i zabio 12 golova. U Ligi prvaka Mandžo je dodao još pet golova. Cavani je u francuskom prvenstvu odigrao 24 utakmice, a zabio je osam golova. Urugvajcu zato ide u Ligi prvaka gdje je bio strijelac šest golova Parižana.

Mandžukiću za gol u španjolskom prvenstvu treba 139 minuta, a Cavaniju u francuskom čak 226 minuta.

Cijeli članak i grafičku usporedbu pogledajte OVDJE!

>>Atletico će prodati Mandžukića da bi doveo Cavanija!

Komentara 3

SP
splitskodite1976
23:31 04.03.2015.

Opet se pere lova...

DO
domicus2204
11:04 05.03.2015.

dobar je igrac ..ali prebahat...

MA
majeltomoguce
22:13 04.03.2015.

Statistika je super, no u njoj ne pišu osobine igrača. Manđu ima super osobina, ali ima i onu osobinu da se ponaša kao derište koje ne podnosi da je zamjena i onda se duri što pak potkopava autoritet trenera. Ako jedan Simeone kritizira ponašanje Manđe (nije rekao ime ali se znalo o kome priča u zadnjoj utakmici), Simeone koji daje igračima slobode i kojega svi obožavaju ... Manđo je teški karakter koji treneri ipak ne mogu trpiti dugo. Baš me zanima bi li se Manđo u PSV-u preseravao pokraj Ibrahimovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije