Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM SA ZADNJOM LOŽOM

Mario Mandžukić definitivno propušta Bugarsku i Maltu!

Mario Mandžukić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
07.10.2015.
u 18:54

– Naravno, nije bio zadovoljan takvim vijestima, ali zdravlje mu mora biti na prvom mjestu – rekao je liječnik hrvatske reprezentacije Boris Nemec

Napadač Juventusa Mario Mandžukić definitivno propušta utakmice hrvatske reprezentacije protiv Bugarske i Malte u kvalifikacijama za Euro. Mandžo je na okupljanje stigao ozlijeđen, ima problema sa zadnjom ložom.

Nažalost, otpao je zbog ozljede zadnje lože. Danas smo ga ponovno pregledali i napravili ultrazvuk te prema svim nalazima neće moći igrati u ove dvije utakmice. Mislim da mu trebaju još dva tjedna kako bi počeo s punim treningom, s visokim postotkom sigurnosti da neće doći do ponovne ozljede. Naravno, nije bio zadovoljan takvim vijestima, ali zdravlje mu mora biti na prvom mjestu – rekao je liječnik hrvatske reprezentacije Boris Nemec za stranicu HNS-a.

Ozljeda Mandže znači da bi prvi napadač trebao biti Nikola Kalinić.

>> Listopad nosi nevolje - Hrvatska izgubila tri od osam utakmica

Komentara 16

21
215794
19:38 07.10.2015.

Mandzukicu treba malo duzi odmor da poslozi kockice

Avatar Abcda
Abcda
20:39 07.10.2015.

Ja mislim da je Mandzo povrijedjen vec vise od 6 mjeseci . Skrivao je povredu zbog transfera u Juve

Avatar DŠ.....
DŠ.....
19:21 07.10.2015.

veliki gubitak. visi nam plasman na eu. mandžukić se vratio u formu i trebao je biti udarna igla. vrlo sam pesimističan uoči ovih utakmica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije