Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Mario Kos: Nisam govorio gluposti, Dinamo je imao mnogo sreće!

Bjelovar - Dinamo
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/11
25.10.2016.
u 17:24

Dinamovo je vodstvo ugošćeno i na kasnom ručku nakon utakmice u jednom bjelovarskom restoranu, došao je i savjetnik Zdravko Mamić, kojem su Bjelovarci predali poklon, a Dinamo je, baš kao i lani u Ždralovima, donirao 200.000 kuna za omladinsku školu ovoga kluba

Dinamo je kudikamo teže nego je to mislio izborio nastup u četvrtfinalu kupa svladavši trećeligaša Bjelovar 2:1 (1:0), mlađahna domaća momčad (najstariji igrač ima 25 godina!) još kako je namučila Zagrepčane.

Istina, sjajan je bio domaći vratar Dinko Gavranović, obranama je "izludio" Ćorića, koji mu je ipak zabio euro-gol u 70. minuti. Ali, Bjelovar će još godinama pričati o gredama Orača (37. minuta) i Rajića (72.), bile su to "bombe" s 25 metara, lopta se odbijala u zemlju i potom daleko od Šemperove mreže...

Trener Mario Kos bio je ponosan na svoje dečke.

– Mislili su da govorim gluposti, ali doista sam bio uvjeren da možemo proći Dinamo! Računao sam tu, dakako, na osmijeh sreće, ali pokazalo se da je sreća prigrlila Zagrepčane! – rekao je Kos.

Inače, Dinamovo je vodstvo ugošćeno i na kasnom ručku nakon utakmice u jednom bjelovarskom restoranu, došao je i savjetnik Zdravko Mamić, kojem su Bjelovarci predali poklon, a Dinamo je, baš kao i lani u Ždralovima, donirao 200.000 kuna za omladinsku školu ovoga kluba.

Nije baš previše razloga za zadovoljstvo imao trener plavih, Ivajlo Petev, mogao ga je zadovoljiti samo prolaz...

– Odigrali smo dobrih 20-ak minuta u oba dijela, ostalo nije bilo dobro. Morali smo znatno ranije odlučiti utakmicu, stvorili smo i promašili niz prilika – rekao je Petev.

Komentara 3

Avatar cartman82
cartman82
22:14 25.10.2016.

moze pojasnjenje o vojvodi. nismo svi upoznatinsa Bj nogometom

BJ
Bjelovar112
19:52 25.10.2016.

da i na tom rucku je i Vojvoda bio sramota za Bjelovarski nogomet jer taj povratnik nikad nije bio nogometas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije