Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već je postao hit

Hezonjinim zakucavanjima poklonio se i Reggie Miller: 'Sviđa mi se Super Mario'

Mario Hezonja
Foto: Screenshot
1/3
07.07.2015.
u 12:51

Nakon što je u prvoj utakmici tricom donio pobjedu protiv Clippersa, Mario je u pobjedu protiv Oklahome ugradio 14 koševa, tri skoka i dvije asistencije

Mario Hezonja nastavlja oduševljavati navijače Orlanda. Sjajni nastupi na Ljetnoj ligi nisu prošli nezapaženo, a hrvatski košarkaš potezima oduševljava Ameriku i već sada počinje biti jedna od glavnih priča uoči nove sezone NBA lige.

Nakon što je u prvoj utakmici tricom donio pobjedu protiv Clippersa, Mario je protiv Oklahome ugradio 14 koševa, tri skoka i dvije asistencije. No, njegova dva zakucavanja dokaz su da se nikoga ne boji, a da njegova igra pršti od atrakcije. Komentatori su također bili oduševljeni, a i veliki Reggie Miller, kojeg mnogi smatraju najvećim šuterom svih vremena (iako je on izjavio da je Dražen bio bolji), oglasio se na Twitteru.

"Ljudi, znam da je to samo Ljetna liga, ali zaista mi se sviđa Super Mario Hezonja iz Orlanda. Ipak, to je samo prvi dojam na temelju viđenog", napisao je Miller na Twitteru i tako Hrvatu dao veliki kompliment i motiv za nastavak karijere.

Pogledajte video i uživajte u njegovim potezima.

>>Hezonja u debiju za Orlando zabio tricu za pobjedu

>>Hezonja odlično počeo u Orlandu: Ovo je tek početak puta

 

Ključne riječi

Komentara 1

CR
Crush83
14:52 07.07.2015.

I nama se sviđa kakav je igrač Mario Hezonja :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije