Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI

Mario Götze zbog ozljede ne igra do kraja godine!

Mario Götze
Reuters/PIXSELL
09.10.2015.
u 17:02

Izbivat će zbog rupture mišića na aduktoru između deset i 12 tjedana, što znači da do kraja godine teško da će zaigrati ozbiljniji susret.

Trener Bayerna Pep Guardiola imat će manje "slatkih briga" jer ozlijedio se Mario Götze tijekom utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj protiv Irske (0:1).

Izbivat će zbog rupture mišića na aduktoru između deset i 12 tjedana, što znači da do kraja godine teško da će zaigrati ozbiljniji susret. To je samo nastavak niza loših stvari za Götzea, koji nikako da se nametne Guardioli, iako igra u vrlo dobroj formi i potvrdio je to pogotkom Borussiji Dortmund (5:1).

No ne uklapa se u Guardiolinu viziju i sad 37 milijuna eura vrijedno pojačanje iz 2013. godine više ne mora nezadovoljno sjediti na klupi za rezerve već će liječiti ozljedu.

>> Götze definitivno propušta finale Lige prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije