Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volio bih otići dolje...

Carević: Možda se vratim u Hajduk, čak i Krka zna da sam dobio ponudu

Mario Carević
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
28.05.2015.
u 18:15

– Činjenica je da i rukovodstvo Krke zna da sam dobio ponudu za mjesto asistenta Peteru Pacultu ako bi on preuzeo klupu Hajduka

Mario Carević, koji bi po planovima Hajduka trebao biti pomoćnik Austrijancu Peteru Pacultu na klupi splitskog kluba, za Goal je potvrdio razgovore sa splitskim klubom.

"Nije fer da pričam o tome, dok Krku čeka odlučujuća utakmica protiv Radomlja. Činjenica je da i rukovodstvo Krke zna da sam dobio ponudu za mjesto asistenta Peteru Pacultu ako bi on preuzeo klupu Hajduka."

"Ja sam hajdukovac i sve zajedno mi imponira. Volio bih jednog dana otići dolje, ali trenutačno ima još dosta prepreka. Trenutačno s obitelji živim u Zagrebu. Pitanje je hoće li Pacult biti trener, tako da trenutačno ne možemo znati kako će se sve skupa rasplesti."

A što je još rekao Mario Carević, pogledajte na portalu Goal.com.

Komentara 1

MA
mamunamegalo
18:09 30.05.2015.

Živi u Zagrebu a mrzi sve što nije dalmatinsko. .pogotovo Zagrepčane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije