Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU KAO PRIJE

Balotelli i Falcao veliki su gubitnici, klubovi ih mogu dobiti za 'sitniš'

Radamel Falcao
Foto: Reuters/PIXSELL
20.05.2015.
u 08:53

Ipak, najviše je izgubio Andres Iniesta, ali ne zbog igara nego godina pa ga se može kupiti za 35 umjesto 55 milijuna eura

Radamel Falcao bio je prošle godine jedan od najtraženijih i najpoželjnijih napadača svijeta, ali ozljeda i Louis van Gaal su ga potpuno unazadili igrački, ali i na tržištu. Tako je to, jedna loša odluka i malo nesreće pa se sve okrene na gore.

Kod Marija Balotellija posrijedi su mnoge loše odluke i može biti sretan što je dosad uopće nalazio ozbiljan klub. Nakon epizode u Liverpoolu to sve skupa bit će bitno drukčije i, ako ne počne misliti na nogomet i igrati ga, loše mu se piše. Nije više 17-godišnji klinac kojeg će talent pravdati za svaki loš postupak.

Kako god bilo, prema Transfermarktu pala mu je vrijednost na 15 milijuna eura, a prije godinu dana vrijedio je 30. Falcao je pak pao sa 60 na 45 milijuna eura, ali najviše je izgubio Andres Iniesta. U isto vrijeme prošle godine cijena mu se kretala oko 55 milijuna eura, a sad je 35, što za 31-godišnjaka nije toliko loše.

>> Kako "stoje" Fernando Torres i druge zvijezde na tržištu pogledajte na Goal.com

>> Van Gaal našao žrtvu za loše rezultate - Falcao seli u drugu momčad!

Komentara 1

HR
Hrabraja
09:44 20.05.2015.

Evo preporuka za Hajduk. Mozda bi s njima trojicom mogli biti drugi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije