Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječanin u S. Arabiji

Tomasov odlazi u Al Nassr, Rijeka prihvatila Mamićevu ponudu

Marin Tomasov
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/8
30.07.2016.
u 20:35

Trener Nassra Zoran Mamić već tjednima traži ponajboljeg igrača Rijeke, koji će u četvrtak protiv Basaksehira igrati posljednju utakmicu za Kekovu momčad

Marin Tomasov u petak odlazi Al Nassr kod Zorana Mamića. Rijeka je prihvatila ponudu hrvatskog trenera koji je prije mjesec dana preuzeo klub iz Saudijske Arabije.

Mamić već tjednima traži ponajboljeg igrača Rijeke, koji bi u četvrtak protiv Basaksehira igrao posljednju utakmicu za Kekovu momčad.

Riječani se tako nastavljaju osipati. Kek je ovog ljeta ostao bez Vargića, Samardžića, Leškovića, Brezovca, Močinića, Kajevića, Kvržića, Roshija i Balaja.

Nedavno je Mamić doveo još jednog Hrvata Ivana Tomečaka. Al Nassr je 18 dana bio na pripremama u Sv. Martinu na Muri, a u nedjelju se momčad vraća u Saudijsku Arabiju.

Komentara 5

ZE
zeljkobahat82
11:03 31.07.2016.

Hocemo biti 15 liga europe a olako prodaju igrace strasno kako jedan sporting nije prodao maria za 40milja zato sta znaju da u ligi prvaka ceju vise zaradit ako on ostane jedino nasi biseri od klubova prodaju odmah

BJ
Bjelovar112
06:38 31.07.2016.

i sad ce opet mamic bit kriv sto odvodi igrace za dobar novac

MR
mrki69tua
13:03 31.07.2016.

Koja Reka, ne znam za koga se radi novi stadion...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije