Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIN BRBIĆ:

Da nije bilo sudačkih grešaka na našu štetu, bili bismo izjednačeni s Dinamom

Marin Brbić
Ivo Cagalj/PIXSELL
03.02.2016.
u 13:34

'Ljudski i sportski je nadati da se možemo boriti za trofeje, to nam nitko ne može oduzeti.'

Hajdukov predsjednik Marin Brbić demantirao je da su odlasci Maglice, Caktaša, Balića i Milovića rasprodaja momčadi te da u ostatku prvenstva neće nastaviti borbu za drugo mjesto, a možda i iznenaditi osvajanjem titule.

- Nema govora o tome. S Maglicom smo se razišli planski, Caktaš je imao klauzulu prema kojoj je mogao otići čim donese unaprijed definiranu odštetu, a Milović je momak od 27 godina, za kojeg smo dobili odličnu ponudu. Jedina prava prodaja je Balić, a ni on vjerojatno ne bi otišao da smo prodali Kalinića u Englesku - rekao je Brbić za 24sata pa nastavio:

- Ma kakva legija stranaca... Trenutno smo prisiljeni popuniti momčad igračima iz inozemstva, ali u budućnosti će omladinski pogon opet biti naš najveći oslonac i izvor igrača za popunu prve momčadi. Radimo intenzivno na tome.

S obzirom na sve odlaske, nekako se čini da bi Hajduk mogao biti lošiji u proljetnom no što je bio u jesenskom dijelu prvenstva, ali predsjednik Brbić i to negira.

- Sigurno će nam nedostajati Caktaš, pa i Milović ako ode, ali imamo dobre zamjene. Balić će nam vjerojatno nedostajati u budućnosti, ali svake godine netko mora otići, to je trenutno naša sudbina... Vjerujem da i dalje imamo dobru i konkurentnu momčad - kazao je i dodao:

- Nisam obećao trofeje, nego da je naša želja da se borimo za trofeje. Naravno da ćemo napraviti sve da ih i osvojimo, a koliko je to realno, to ćemo vidjeti. Bilo bi nesportski reći da se nećemo boriti za naslov prvaka, pogotovo jer smo šest bodova iza Dinama, a da nije bilo nekih pehova, pa i sudačkih pogrešaka na našu štetu, treba i to reći, bili bismo poravnati na ljestvici. Ljudski i sportski je nadati da se možemo boriti za trofeje, to nam nitko ne može oduzeti.

>> Ostatak pročitajte na 24sata

>> Otkriveno koliko će Andrija Balić zarađivati u Udineseu

Komentara 46

SI
simekapulica
13:59 03.02.2016.

da Hajduk ima vodstvo kakvo zaslužuje ne bi im uvijek drugi bili krivi za neuspjehe, onaj Vučević je grobar Hajduka već godinama, a ovaj sobar uzima 30 000 kuna plaće, a proda Balića za 3 mil eura od kojih 1 ide Hajduku? pa kako te nije sram? koga ti lažeš? najtalentiraniju djecu prodaješ, a neke mutne agencije dijele lovu? kako dečko od 18 godina može imati takav ugovor? mislim ja navijam za Dinamo, al mi je žao što je Hajduk nije tamo di bi trebao biti, ali dok ga vode ovakvi nikad neće ni biti.

VR
vrbaZG
13:45 03.02.2016.

"da nije bilo sudačkih grešaka na našu štetu", a što je sa sudačkim greškama u vašu korist? što da njih nije bilo? fuj!

Avatar najbolji13
najbolji13
13:49 03.02.2016.

brbic jesi ti rodo od Branka grcica,ili uzimate iste droge?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije