Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branco ponudio ostavku

Dokrajčilo ga ispadanje iz Kupa: Hajduk dao otkaz treneru Pušniku

pušnk
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/12
01.12.2016.
u 10:18

Bivši trener bijelih u Hajduk je došao početkom lipnja i u 26 službenih utakmica ostvario 16 pobjeda, pet neriješenih ishoda i pet poraza

Poraz od Splita i ispadanje iz hrvatskog kupa presudilo je Hajdukovu treneru...

– Marijan Pušnik više nije trener Hajduka – izjavio je sportski direktor Mario Branco na konferenciji za medije u Poljudu.

– Gospodin Pušnik profesionalno je i stručno obavljao svoj posao, puno više nego što je možda vidljivo kroz rezultate prve momčadi. Ugradio je puno i u rezultate druge momčadi, juniora.

Mandat na raspolaganje ponudio je i sportski direktor Mario Branco.

– No, Pušnik je i moj izbor, pa sam i ja ponudio svoj mandat predsjedniku i upravi. Ne dajem ostavku, ali profesionalno je da dam svoj mandat na raspolaganje – rekao je Branco i dodao:

– Stigao sam istoga dana kao Pušnik i sve sportske odluke nakon 2. lipnja su moja odgovornost.

Igrači neće biti kažnjeni.

– Nema kazni igračima za igre, njih ćemo procijeniti u zimskom prijelaznom roku. Ne vjerujem u kazne nego u odluke. Preuzimam odgovornost za trenera – rekao je Branco.

Hajdukov cilj je borba za drugo mjesto, tvrdi sportski direktor kluba.

– Nažalost, ostala nam je samo liga i moramo se boriti za što više mjesto. Prvo mjesto sada nam je daleko, drugo ne tako – rekao je Branco te dodao kako klub traži novog trenera.

Bivši trener bijelih u Hajduk je došao početkom lipnja i u 26 službenih utakmica ostvario 16 pobjeda, pet neriješenih ishoda i pet poraza. 

– Hvala svim suradnicima, radnoj zajednici, navijačima Hajduka, Torcidi naročito. Ugovor je džentlmenski raskinut, rastavljamo se prijateljski, a ja ću uvijek ostati dio cijele ove priče, Hajdukov navijač – izjavio je Marijan Pušnik za službeni klupski portal.

Komentara 56

GM
Gusta magla
10:31 01.12.2016.

Bolje da su dali otkaz upravi i navodnim vlasnicima u udruzi Nas Ajduk.....dok ce im god ulica voditi klub a igraci strahovati od batina.....nema tu kruha

Avatar Bud Humski
Bud Humski
10:47 01.12.2016.

Pa ne moze to samo tako... Zna se da u Hajduku nitko nije kriv ni za sto. Sad treba premlatiti nekoga, "organizirati" jos koju utakmicu reprezentaciji bez gledatelja, objaviti neki proglas torcide u medijima protiv HNS-a...

ED
europski dinamo
10:25 01.12.2016.

Steta da je otisao cirkusant jer je idealan za hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije