Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Pušnik: Spremi smo za pobjedu nad Makabijem!

Marijan Pušnik
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/6
24.08.2016.
u 20:29

- Naš je cilj i želja proći dalje i tako ćemo se postaviti. Svi igrači spremni su i jedva čekaju utakmicu. Nadam se samo da nećemo izgorjeti u želji – rekao je trener Hajduka Marijan Pušnik.

Hajduk će sutra na Poljudu protiv Makabija pokušati nadoknaditi 2:1 iz prve utakmice i izboriti plasman u skupinu Europske lige.

– Naš je cilj i želja proći dalje i tako ćemo se postaviti. Svi igrači spremni su i jedva čekaju utakmicu. Nadam se samo da nećemo izgorjeti u želji – rekao je trener Hajduka Marijan Pušnik.

Na upit što će tražiti od svojih igrača, kratko je odgovorio:

Pobjedu.

Svoja razmišljanja otkrio je i veznjak Hajduka Zvonimir Kožulj.

– Svjesni smo važnosti. Bitno je da budemo koncentrirani i nadam se da ćemo uspjeti. Ne smijemo dopustiti da nam publika bude breme – rekao je Kožulj.

Komentara 7

CA
Catalonia
20:46 24.08.2016.

Brzo ste zaboravili šamare od Dinama,Rijeke..... Opet ste svi u ekstazi-pogotovo Ogy Maršić.... Samo da ne bude sutra suza!!!

Avatar cartman82
cartman82
23:29 24.08.2016.

Spremni ste isto kao albanski svemirski program i let na mjesec.

Avatar temohpab
temohpab
22:30 24.08.2016.

Hajduk će proći u duhu prezimena svog trenera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije