Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLITSKI TRENER UOČI DERBIJA

Pušnik: Dinamo je najjači hrvatski klub, ali Hajduk ide na pobjedu

Marijan Pušnik
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/6
01.10.2016.
u 12:52

- To što se događa u Dinamu je više na vani, za medije, kao da oni nisu više jaki, da imaju problema, ali oni su još uvijek najjači hrvatski klub! Što naravno ne znači da ih ne možemo pobijediti - rekao je Pušnik

Trener Hajduka Marijan Pušnik najavio je sutrašnji derbi s Dinamom koji se u 17 sati igra na Maksimiru.

- To što se događa u Dinamu je više na vani, za medije, kao da oni nisu više jaki, da imaju problema, ali oni su još uvijek najjači hrvatski klub! Što naravno ne znači da ih ne možemo pobijediti - rekao je Pušnik, prenosi Goal.

Hajduk iza sebe ima lijepu seriju.

- Kakav god rezultat bio, a daj Bože da bude povoljan, svi ćemo mi biti isti ljudi u ponedjeljak. Nije ovo pitanje života i smrti, ovo je utakmica za bodove, malo bismo se mi u slučaju pobjede pomakli prema gore... 

Hajduk je od Dinama pretrpio nekoliko teških poraza u posljednje vrijeme. Je li to ostalo u glavama igrača?

- Tu ja ne mogu ništa napraviti. Znam da bi neki voljeli da ja sada kažem da ćemo ih razbiti, ali ne, reći ću samo da se moji igrači dižu iz utakmice u utakmicu. Znate li da je Juventusov prosjek protiv Dinama bio 31 godinu starosti igrača, a naš je 22? Nemamo starca za udarca, treba nam iskustva, najiskusniji je Kalinić s 26.

Pušnik je na kraju poručio navijačima:

- Igramo zbog navijača, oni traže pobjedu, i idemo na pobjedu. Mi je nećemo obećavati, ali tako ćemo se ponašati.

Komentara 8

Avatar Dalmatinac1911th_2
Dalmatinac1911th_2
16:52 01.10.2016.

Hajduk, barem trenutno, ima objektivno jači napad od Dinama. Obrana je i jednima i drugima katastrofalna, jedino što Hajduk u usporedbi s Dinamom ima vrhunskog golmana.

BR
Brontops
15:29 01.10.2016.

Bitno je biti diplomat i u mogometu! Stvarnost je jedno a snovi navijaca nesto sasvim drugo. Ovaj puta 2:1 za Dinamo.

ZO
zoom
13:54 01.10.2016.

ajde pušnik ne laprdaj, dobro znaš da vam je ovo jedina šansa sada da dobijete dinamo kad imaju neiskusne mlade golmane i već 4.-og trenera u 4 mjeseca pa je momčad uzdrmana i neuigrana, ali čim se dinamo opet posloži razbijat će vas opet kao kantu...dakle sutra vam je biti ili ne biti da nešto napravite na maksimiru jer ovakvu šansu nećete dobiti idućih 5 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije