Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može otići za "siću"

Marija Jelavića Man. City i Manciniju preporučio Šurjak

'jelavic_nnn_spo_140712'
''
14.07.2012.
u 19:40

Već je trenirao s Anderlechtom, bio je u Belgiji četiri dana, kada je stigao poziv prvaka Engleske da dođe na probu.

Mladi Hajdukov napadač Mario Jelavić (18) nenadano je odigrao tridesetak minuta za Manchester City u prijateljskoj utakmici u Innsbrucku. Nije važno što je City izgubio s 0:1 od Al Hillarala iz Riyada, to ne uzbuđuje trenera Roberta Mancinija. A kako se to mladi Jelavić, koji od 15. lipnja nema nikakve obveze prema Hajduku, uopće pojavio na probi u Manchester Cityju?

Već je trenirao s Anderlechtom, bio je u Belgiji četiri dana, kada je stigao poziv prvaka Engleske da dođe na probu. Naravno, takva prigoda se ne propušta, Jelavić je sjeo u zrakoplov i priključio se Mancinijevoj momčadi. Oko tog odlaska svi su zakopčani do grla, ali valja vjerovati informaciji da je Jelavića u City pogurao Ivica Šurjak, koji je nedavno Manciniju bio domaćin u Međugorju.

Dvije lijepe rečenice bile su dovoljne, a Jelavić ionako nije nepoznat inozemnim skautima, koji su ga pratili dok je igrao za mlađe selekcije Hrvatske. Nogometni geni su tu, tata Igor igrao je nekoć za Hajduk i Rijeku, prvi rođak mu je naš reprezentativac Ivan Perišić. Naime, Ivanova majka i Marijev otac su blizanci! Velika je sreća u Omišu kod djeda Jelavića, jedan unuk je u dortmundskoj Borussiji, a drugi u Manchester Cityju. Mario će do daljega ostati na testu u Cityju, do 20. srpnja čekaju ga minute protiv dresdenskog Dinama i Beșiktașa, a nakon toga će se vidjeti što dalje.

Prema Hajduku nema nikakvih obveza, a klub koji ga uzme treba platiti 250.000 eura odštete za razvoj mladog nogometaša. Jelavić nije prvi Hajdukov mladić na kojeg je oko bacio City, prošle je godine u Manchesteru trenirao Ivan Jakov Džoni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije