Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suigrač iz Reala

Marcelo spustio Balea na zemlju: Nisi Ronaldo

Cristiano Ronaldo, Gareth Bale (1)
FC Real Madrid
01.12.2013.
u 13:48

- Napredujem, svakim sam danom sve bolji. Bio je užitak igrati, jako je lijepo razveseliti Santiago Bernabeu

Gareth Bale jučer je oduševio sve navijače Reala u pobjedi nad Valladolidom. Hat-trick i asistencija izvrsnog Velšanina smekšali su i najveće skeptike, a on je uživao u svojoj igri.

- Napredujem, svakim sam danom sve bolji. Bio je užitak igrati, jako je lijepo razveseliti Santiago Bernabeu. Ovo je ostvarenje sna - rekao je Bale nakon odlične partije.

I dok ga svi hvale,m suigrač Marcelo ipak ga je malo spustio na zemlju.

- Ne možete uspoređivati Balea i Ronalda. Cristiano je iznad ostalih igrača i svi u momčadi to znaju. Međutim, Bale je sjajan igrač i na pravom je putu. Bale je sjajan, ali nije Ronaldo, poručio je Marcelo.

>>Bale dobio savršenu peticu, Modriću trojka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije