Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ODLASKU IZ DINAMA

Marcelo Brozović: Zdravko Mamić mi je na rastanku dao nekoliko savjeta

Zdravko Mamić
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
26.01.2015.
u 19:01

– Osjetio sam kako je sretan zbog mene i mog transfera u takav klub. Lijepo smo se pozdravili – rekao je Brozović

Marcelo Brozović je kompletirao transfer u milanski Inter. Hrvatski reprezentativac te dosadašnji veznjak zagrebačkog Dinama potpisao je ugovor s talijanskim velikanom, pa tijekom popodneva u pratnji menadžera Miroslava Bičanića ispijao kavu uživajući u čarima Milana, ali i našao vremena podijeliti dojmove s Goal.com.

– Presretan sam, stvarno sam oduševljen što sam stigao u ovakav klub. Već od prvog trenutka vidi se i osjeća veličina Intera, jedva čekam prve nastupe u novom dresu – kazao je Marcelo Brozović i otkrio kako mu je izgledalo gledati s tribina San Sira poraz od Torina:

– Stvarno je lijepo igrati na takvom stadionu, u takvom ambijentu. Istina, imao sam s reprezentacijom već prilike osjetiti atmosferu na tom stadionu, ali polako postajem nestrpljiv. Želim što prije zaigrati u dresu Intera.

Ne brine o tome kako će Dinamo bez njega, smatra da su njegovi suigrači u aktualnom hrvatskom prvaku dovoljno dobri da bez problema obrane titulu i osvoje Kup.

– Ma tu neće biti nikakvih problema, Dinamo je presnažan za ostatak Prve HNL. Tu su Antolić, Ademi, pa mali Ćorić, lakoćom će oni do novih trofeja. A i ovi mladi su stvarno zanimljivi igrači – rekao je Brozović i potom progovorio o razgovoru sa Zdravkom Mamićem na rastanku:

– Osjetio sam kako je sretan zbog mene i mog transfera u takav klub. Lijepo smo se pozdravili, a on mi je dao nekoliko savjeta. Poručio što me sve čeka u novome klubu.

>> Ostatak pročitajte na Goal.com

>> Gotovo je, Marcelo Brozović potpisao za Inter do 2019. godine!

Komentara 13

DU
Deleted user
19:30 26.01.2015.

Mamić je uvijek bio fini gospodin i pošten prema svojim igračima !

KS
krao_sam
20:23 26.01.2015.

Tajo je kralj.

Avatar C. Senor
C. Senor
19:34 26.01.2015.

ljudina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije