Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČI HVALE

'Zinedine Zidane više nema vlasništvo nad Madridom. Madrid je Modrić!'

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
08.02.2016.
u 08:00

'Madrid je Modrić, taj svestrani genij koji može istovremeno igrati agresivno, kontrolirati igru, dodavati, pucati i zabijati.'

Luka Modrić maestralnim pogotkom nije se samo potvrdio kao istinska klasa i heroj Realove pobjede nad Granadom (2:1) već je sad i onima najskeptičnijima jasno da se preporodio pod Zinedineom Zidaneom i da nosi "kraljeve" na svojim leđima.

Zinedine Zidane više nema vlasništvo nad Madridom. Madrid je Modrić, taj svestrani genij koji može istodobno igrati agresivno, kontrolirati igru, dodavati, pucati i zabijati. Pogotkom Granadi pokazao je i da se prometnuo u lidera momčadi – hvali ugledna Marca našeg reprezentativca, a prepun hvale je i trener Zidane:

– Ne samo da nas je vratio u život nego je i pokazao da može igrati na nekoliko pozicija, pokazao je da može opaliti iz daljine i volio bih da to češće radi.

Inače, Real je poveo u 30. minuti preko Benzeme da bi stvari na početak vratio El Arabi u 60. minuti. Luka je kumovao kod pogotka jer se zabio u suca nakon čega je Granada dobila loptu i postigla gol.

Luka je odigrao čitavu utakmicu, dok je Mateo Kovačić ušao u 78. minuti i dodao Modriću za pogodak.

Real nakon 23 kola sada ima 50 bodova, Atletico 51, dok je vodeća Barcelona skupila 54, ali ima i utakmicu manje...

>> Pogledajte kako je Modrić zabio golčinu za pobjedu Reala!

Komentara 20

Avatar Castro
Castro
09:00 08.02.2016.

Gledao sam cijelu tekmu, ne samo da je zabio fantastican gol nego je odigrao za desetku. Bilo ga je svugdje , savrsena dodavanja , u odbrani je stalno pomagao mada je takodjer i " sukrivac " za primljeni gol jer je na sredini terena izgubio loptu a posle Toga su primili gol. Real igra dosta lose u gostima, mislim da nisu ni zasluzili biti prvaci jer Barca je zaista bolja ekipa ali Luka je zaista nositelj Reala. Zelim samo da ovako nastavi i da u Francuskoj i nas ovako vodi. Sretno i svaka cast.

Avatar mihavg
mihavg
09:54 08.02.2016.

links - Ne pišemo mi već piše Marca ako nisi primjetio u članku. Slijedeći put se potrudi pročitati ovako kratak članak.

ZI
Zir
11:29 08.02.2016.

"'Zinedine Zidane više nema vlasništvo nad Madridom. Madrid je Modrić!'""- cudim se da tko nakon ovog naslova cita clanak, uzas!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije