Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentinska legenda

Maradona nahvalio hrvatskog kapetana: Modrić je istinska zvijezda

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
13.10.2016.
u 12:28

Diego Maradona visok je 165 centimetara, a Luka Modrić u odnosu na njega viši je samo osam centimetara. Argentinac upravo u visini vidi dodatnu Lukinu prednost na terenu

– Modrić je istinska zvijezda. Niži je, a to je savršeno za dominaciju loptom – rekao je Diego Maradona za španjolsku Marcu.

Argentinska legenda nahvalila je hrvatskog kapetana i Realova igrača te istaknula Lukine vrijednosti.

– Sjajno probija linije, dodaje, zabija i ima osobnost – podvukao je Argentinac.

Diego Maradona otkrio je i koliko cijeni Liverpoolova trenera Jürgena Kloppa.

– On sjajno radi, bio je odličan u Dortmundu i sada u engleskoj ligi. Uvijek gleda prema naprijed. Cijenim i Chola Simeonea i njegovu radnu etiku – rekao je Maradona i dodao kako Neymar dostiže Ronalda i Messija.

Komentara 5

Avatar Made in Germany
Made in Germany
15:14 13.10.2016.

Hvala Maradoni, koji je sa ovom izjavom opet pokazao da krv nije voda i da uistinu vuce Hrvatske korijene i da gaji simpatije spram Hrvatske. Svi oni zajedno, tebi Diego nisu ni do koljena za tvojih igrackih dana. Sjecam sese utakmice finala kup UEFA izmedu Napolija i Stuttgarta. Njemci angazirali akrobate za loptu i show program. Maradona, kad je vidio to, vise se nije zagrijavo kao ostatak momcadi nego je poceo zonglirati na takav nacin, da je akrobatima, koji nista drugo nisu radili nego se profesionalno bavili sa takvim showom, stao dah i ucili od Maradone. Danas nezamislivo da igrac nadmasi akrobata. A Napoli je tada bio strasan. Carnevale, Careca, Alemao, Maradona, Guliani na vratima itd. Zasluzeno su Talijani uzeli pehar kup UEFA.

JH
jura10net.hr@gmail.com
19:21 13.10.2016.

E moj Maradona, legendo moja. Srce mi zadrhti kad se sjetim, čujem ime ili ga vidim. Najjači si, stvarno ti nitko od nogometaša nije ni do gležnja. Pratim ga od 1982. Sp u Espanji ko klinac sve do kraja. Zakon.

MU
muh
12:46 13.10.2016.

Kroos produljil ugovor sa Realom dvadeset milijona na godino gdje je Lukica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije