Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU JASNO

Neuer u nevjerici: Messijev prvi gol bio je ključ, ne znam kako je to zabio

Manuel Neuer
Reuters/PIXSELL
06.05.2015.
u 23:35

'Prvi gol je bio ključ. Ne znam kako je to Messi zabio.'

Manuel Neuer se prijetio Lionelu Messiju prije utakmice da će ga zaustaviti i pokazati mu tko je glavni. To se umalo i dogodilo, ali tri minute genijalnosti učinile su riječi ponajboljeg vratara svijeta smiješnima.

- Prvi gol je bio ključ. Ne znam kako je to Messi zabio. Čim izgubiš loptu u njegovoj blizini, može te kazniti - kazao je Neuer i nastavio:

- Izgubili smo stabilnost nakon 0:1. Teško je izbjeći opasne situacije nakon toga jer su Barcelonini igrači vrlo brzi. Naša posljednja šansa je da odigramo kao protiv Porta u četvrtfinalu.

Rezultatom 0:3 nakon utakmice nije bio zadovoljan nitko u momčadi Bayerna, pa ni Philipp Lahm.

- Rezultat ne odgovara stanju na terenu. Bili smo dobri većim dijelom utakmice. Gorak je osjećaj kad primiš tri gola protiv Barcelone. Imali smo svoje prigode, oni su ih imali, ali previše smo im olakšali posao. Možeš izgubiti 0:1, ali 0:3 je jako loš rezultat.

>> Čarobnjak Messi i Neymar uništili Bayern, Barcelona pobijedila 3:0

Komentara 7

Avatar unfeeling
unfeeling
09:49 07.05.2015.

Messi je vanzemaljac. U budućnosti će se pričati o nogometu prije Messija i nakon Messija. Hvala Bogu pa imam tu sreću živjeti u ovom dobu i gledati takvog genija. Bilo je puno izvanrednih igrača ali Messi je iz druge galaksije.

Avatar acivij
acivij
00:35 07.05.2015.

Nije samo prvi u pitanju (99% njegov), ne zna Neuer za niti jedan pogodak kako ga je primio. Još da je i Suarez večeras bio na visini zadatka ... Možda to nadoknadi u Münchenu ...

DO
doktor1
14:46 07.05.2015.

Najbolje su mi izjave Nijemaca kad izgube, nitko ne prizna da je suparnik bolji. Barca je zasluženo pobjedila 3:0 jer je već u prvom trebala voditi 2:0 da su napadači malo bili prisebniji. Prije prvog gola je bio čisti penal te je zato Neuer htio brže bolje nastaviti igru da igrači Barce ne stignu protestirati. Svaki start igrača Bayerna kad bi bio predriblan je bio namjerno rušenje i trebala su barem dvojica završiti nakon 60min s crvenim kartonom vani. Bayern je za klasu lošiji od Barce ali ne zbog Messija već jednostavno kao ekipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije