Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi su

Manchester United ispred Reala i Barce po prodaji dresova

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL
10.02.2017.
u 19:31

Na početku sezone cijena dresa 'Crvenih vragova' iznosila je oko 80 eura, dok je s imenom igrača na leđima dres bio skuplji za 10 eura

Engleski nogometni velikan Manchester United prošle godine je prodao 2,85 milijuna dresova što je najviše od svih nogometnih klubova na svijetu.
ManU je samo do prodaje dresova zaradio više od 25 milijuna eura.
Na početku sezone cijena dresa 'Crvenih vragova' iznosila je oko 80 eura, dok je s imenom igrača na leđima dres bio skuplji za 10 eura. 
Na drugom mjestu je Real Madrid sa 2,29 milijuna prodanih dresova, a na trećem mjestu je Barcelona koja je u 2016. prodala 1,98 milijuna dresova.
U top 5 su i Chelsea sa 1,65 milijuna dresova, te njemački prvak Bayern sa 1,5 milijuna dresova.

Komentara 2

DU
Deleted user
20:29 10.02.2017.

Dolsakom Ibrahimovica najboljeg nogometasa na svjetu,u Manu,je i porasla nagla prodaja dresova,a posebno 10-ke,to je dokaz,da se ovi samo koprcaju,i uzdizu "zvjezde"koje nemaju sjaj,samo je jedna zvjezda sjajna,i to ona u MANU,s brojem 10.

DH
dalibor.hren
07:33 11.02.2017.

Uživaju u prodaji dresova jer sljedeće godine Europu neće vidjeti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije