Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRUNJEN NAJBOLJI

Mandžukić zabio pa primio Večernjakov pehar

Mario Mandžukić
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/7
15.03.2014.
u 23:08

Mandžukić je Večernjakovu statua "Pobjednik" primio drugu godinu za redom, u 2013. po ocjenama je žirija sastavljenog od 11 bivših reprezentativaca tijesno iza sebe ostavio Luku Modrića.

Sa tribina se još čula pjesma Bayernovih navijača, a u utrobi velebne Allianz Arene Mario Mandžukić proživljavao je trenutke ponajveće pojedinačne slave koju neki hrvatski nogometaš može imati. Primao je Večernjakovu statua "Pobjednik" koja još od 1972. godine ima mjesto među najvećim pojedinačnim dosezima hrvatskog nogometa.

Mandžukić ju je primio drugu godinu za redom, u 2013. po ocjenama je žirija sastavljenog od 11 bivših reprezentativaca tijesno iza sebe ostavio Luku Modrića.

I nije bilo bolje pozornice za uručenje nagrade od Allianz Arene. Ni boljeg scenarija nego da i u toj utakmici Mandžo opet zabije. Sat vremena prije nego što je podigao Sikiričinu statuu Mandžukić je, u 44. minuti derbija, probio bunker gostiju iz Leverkusena.

Foto: Boris Ščitar/PIXSELL

Inače, Mandžukić se osvojenom nagradom pohvalio i na Twitteru.

- Izabran sam za igrača godine u Hrvatskoj!!! Ponosan sam! Hvala - napisao je Mandžo na Twitteru nakon što je primio nagradu iz ruku izvršnog urednika sportske rubrike Večernjeg lista Ante Buškulića.

>> Mandžukić juri prema naslovu najboljeg strijelca Bundeslige: Zabio 17. gol sezone

Komentara 5

LO
lonili
08:31 16.03.2014.

billybull Samo sam se zbog tebe prijavio, da ti kažem da ponovo proćitaš tekst..ugodan dan ti..

Avatar Bik
Bik
10:31 16.03.2014.

super igrac samo njegova frizura....:/ valjda nema vrimena da se o njoj pobrine.

Avatar billybull
billybull
07:34 16.03.2014.

sat vremena prije? znaci, Mario je odigrao tekmu, I bez tusiranja sjeo na x-15 I poavio se u hrvatskoj da primi bezvrijednu nagradu?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije