Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Olympiacos pobijedio Atletico, Mandžukić strijelac

Olympiacos - Atletico
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
16.09.2014.
u 22:50

U 38. minuti Mandžo je sjajno reagirao nakon ubačaja Ansaldija i krasnom reakcijom glavom zabio za 1:2

Nogometaši Olympiacosa priredili su veliko iznenađenje u prvom kolu Lige prvaka. Na svom su stadionu, koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, pobijedili aktualnog doprvaka Atletico 3:1.

Gosti su imali posjed lopte 60 posto, uputili su čak 20 udaraca na gol Olympiacosa, ali kući odlaze praznih ruku. Bila je to vrlo lijepa utakmica za gledanje, a Grci su odigrali baš onako kako treba: prepustili su inicijativu Atleticu, odlično su se branili, a u kontrama su bili ubitačni. Iz tri udarca prema golu postigli su tri pogotka!

Mandži lakat u glavu

A utakmica je počela vrlo žustro, već u četvrtoj minuti uslijedio je prekid nakon što je Kasami laktom udario Mandžukića u glavu i raskrvario ga. Prekid je trajao nekoliko minuta, a hrvatski reprezentativac iznesen je na nosilima. Vani mu se pet minuta ukazivala pomoć, Grizmann se već zagrijavao, ali Mandžo se ipak vratio u igru.

A onda je domaćin u kratkom razdoblju dvaput šokirao Atletico. U 17. minuti kratko je izveden korner, lopta je do Masuakua koji preciznim udarcem zabija za vodstvo. Atletico je nakon toga pritisnuo, ali u 31. minuti uslijedila je kontra koju je završio Afellay i povisio vodstvo.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

U tim trenucima nastala je prava "ludnica" u Pireju, ali ju je barem nakratko smirio Mario Mandžukić. U 38. minuti sjajno je reagirao nakon ubačaja Ansaldija i krasnom reakcijom glavom zabio za 1:2.

Atletico dominirao

Nastavak utakmice ponudio nam je sličnu sliku, Atletico je pritiskao, sad još i žešće, a Olympiacos rijetko prelazio svoju polovicu. Pokušavali su Mandžukić, Arda Turan i Griezmann, ali njihova nepreciznost i vratar Roberto sprječavali su izjednačenje. A onda im je u 73. minuti uslijedio novi šok, ponovno kontra koju je završio Mitroglu koji je okrenuo čuvara Mirandu i zabio.

Pred kraj utakmice smanjio je Griezmann, ali bio je to samo utješni pogodak. Mario Mandžukić odigrao je cijelu utakmicu, bio je vrlo dobar, trudio se, zabio gol, ali nije mogao svojoj momčadi osigurati bod(ove).

>>Real zabio pet komada Baselu, Modrić sjajno asistirao Baleu

Komentara 2

VL
vladimir964
08:35 17.09.2014.

Izgleda Atleticu je prošlogodišnje osvajanje prvenstva bio "and thats It". Koja ekipa iz tri napada primi tri pogodka, to znači da obranu praktički i nemaju. Mandžo otišao na tonući brod.

BO
bojnik
01:59 17.09.2014.

domaćin u kratkom razdoblju dvaput šokirao domaćine ###ljudozderi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije