Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventus

Mandžukić u napadu s Higuainom, a Pjaca i dalje izvan terena

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
25.10.2016.
u 20:14

Juventusov trener kaže da se Marko Pjaca neće vratiti u sastav do sljedeće reprezentativne stanke

U 10. kolu talijanske lige Juventus kod kuće igra protiv Sampdorije, a trener stare dame Massimiliano Allegri priliku od prve minute dat će našem Mariju Mandžukiću

- Utakmicu u napadu počinju Mandžukić i Higuain, a još moram odlučiti kome ću dati priliku Asamoahi, Marchisiju ili Ruganiju. Marchisio će nam donijeti puno toga, ali nitko ne smije zaboraviti da je izostajao šest mjeseci. Mogu li Mandžo i Pipita igrati zajedno? Naravno da mogu - rekao je Allegri.

Juventusov trener kaže da se Marko Pjaca neće vratiti u sastav do sljedeće reprezentativne stanke. 

- Vidjet ćemo kako će proći pregledi. Pjaca i Dybala su jedini naši ozlijeđeni igrači. Chiellini je spreman, Cuadrado bi trebao igrati još više.  Umjesto Buffona branit će Neto - dodao je Allegri.

>>Pjaca: Ne znam kad ću biti spreman, jako mi nedostaje reprezentacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije