Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI MEDIJI

Mandžukić prvi na popisu želja Juventusa; ponuda 20 milijuna eura

Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
02.02.2014.
u 14:39

'Stara dama' će na ljeto gotovo sigurno prodati Mirka Vučinića i Fabija Quagliarellu, a takvu sudbinu može očekivati i Sebastian Giovinco. Od novca zarađenog na tim transferima, okrenuli bi se kupnji Mandžukića.

Iako je prijelazni rok za nogometaše tek završio, talijanski Tuttosport već se pozabavio igračima koje bi Juventus trebao dovesti na ljeto. Na vrhu popisa želja je ime hrvatskog reprezentativca i napadača Bayerna Marija Mandžukića.

'Stara dama' će na ljeto gotovo sigurno prodati Mirka Vučinića i Fabija Quagliarellu, a takvu sudbinu može očekivati i Sebastian Giovinco. Od novca zarađenog na tim transferima, okrenuli bi se kupnji Mandže, za kojeg se pretpostavlja bi trebali izdvojiti 20 milijuna eura.

Uz Mandžukića na popisu želja trenera Juventusa Antonija Contea je i krilni igrač Manchester Uniteda Nani.

>> Sammer: Mandžo je ekstremno važan, ali...

Komentara 4

DA
dario2612
14:48 02.02.2014.

dobro su se sjetili dva dana nakon zavrsetka prijelaznog roka

CO
como
14:57 02.02.2014.

Ode Manđo s konja na jazavca

Avatar Topgen
Topgen
15:08 02.02.2014.

20 milijuna ?! Pa Mandzo vrijedi duplo. Nogomet se igra za golove a tu je on medju 10 prvih na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije