Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donio pobjedu torinezima

Mandžukić nakon prvijenca poručio: Velika momčad, važna pobjeda!

Mario Mandžukić
Foto: Twitter
1/2
29.07.2015.
u 23:00

Mandžukić je igrao u drugom poluvremenu protiv Lechije u Gdanjsku.

Mario Mandžukić postigao je prvi pogodak za Juventus, a njime je ujedno donio i pobjedu Staroj dami u prijateljskoj utakmici s Lechijom u Gdanjsku.

Hrvatski napadač lijepo se oslobodio čuvara u šesnaestercu i u 90. minuti postavio konačan rezultat – 2:1. Mandžukić je igrao u drugom poluvremenu.

Dodajmo i kako je od 64. minute za Lechiju igrao i bivši kapetan Hajduka, Mario Maloča.

Gledatelji su uživali u zanimljivoj utakmici, a talijanska momčad dominirala je u prvom dijelu. Paul Pogba doveo je Juventus u vodstvo već u četvrtoj minuti nakon kornera. Potom su Torinezi promašili nekoliko prilika, a u 40. minuti domaći igrač Pawlowski pogodio je vratnicu.  

Lechia je pritisnula Talijane u nastavku, a izjednačio je Buksa u 82. minuti. I umjesto da Vranješ u 86. minuti šokira Juventus učinio je to, ali na suprotnoj strani, Mandžukić u 90. minuti.

Hrvatski reprezentativac debitirao je za Juve u porazu od Borussije Dortmund (2:0) i nije se proslavio. Promašio je sjajnu priliku za vodstvo. No, zato se danas iskupio na najbolji način.

Mandžukić se nakon pobjede oglasio na Twitteru i objavio fotografiju na kojoj pozira u društvu Juventusovih zvijezda. Poručio je sljedeće:

- Velika momčad, važna pobjeda.

>>Mandžukić se nije proslavio u debiju, Juventus izgubio od Borussije

 

Komentara 8

GU
General_U
19:55 29.07.2015.

bravo manđo

Avatar mg940
mg940
20:00 29.07.2015.

Lijep gol, gol čina 😀

ML
Mlad75
21:30 29.07.2015.

O Manđi se može svašta reći, al jedna činjenica stoji, ..Čovjek zabija jako puno odlučujićih golova što je jako bitno za momčad, jer bolje je zabiti 10 golova koji odlučuju pobjednika, nego dvadeset kad je već rezultaj 1, 2 ili 3 :0 ......A manđo je tu vrlo jak i zato je vrijedan momčdi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije