Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUTINSKO SLAVLJE

Mandžukić oduševio publiku u pobjedi Atletica protiv Espanyola

Atletico Madrid
Reuters/PIXSELL
19.10.2014.
u 13:59

Naš reprezentativac zalaganjem je osvojio navijače, ali nije zabio gol, u slavlju od 2:0 zabili su Tiago i Mario Suarez.

Mario Mandžukić u Španjolskoj je iskusio i kako je to igrati u podne! Atletico i Espanyol otvorili su nogometnu nedjelju, prvak je pobijedio s 2:0 pogocima Tiaga (43.) i Maria Suareza (71.), koji je u 53. minuti mijenjao upravo Tiaga.

Naš reprezentativac igrao je 84 minute i kad ga je Diego Simeone mijenjao Rodriguezom cijeli stadion je aplaudirao jer niti u jednoj sekundi dvoboja Mandžukićevo zalaganje nije bilo dovedeno u pitanje.

>> Detaljan izvještaj, statistiku i ocjene pogledajte na Goal.com

Također, ova je pobjeda bitna za samopouzdanje jer Atletico je u prošlom kolu izgubio od Valencije i pomalo počeo gubiti priključak za vodećima. Sad s nova tri boda ima 17 bodova i četvrti je. Tu poziciju može mu ugroziti Sevilla jer ima 16 i utakmicu manje, a ukoliko Valencia pobjedi imat će 20 i biti druga. Real Madrid je na 18, a vodeća Barcelona na 22 boda.

>> Simeone poludio na Mandžu i društvo: Briga me za vaše reprezentacije!

Komentara 4

Avatar Eugen_Savojski
Eugen_Savojski
14:23 19.10.2014.

Trebalo biti 5 : 0 za Atletico, razmontirali su Espanyol

Avatar Eugen_Savojski
Eugen_Savojski
14:38 19.10.2014.

Dobro igrao Atletico razbili Espanyol u svim segmentima igre, dosta se napromasivali. Dosta dobra partija Mandze promasio sansu ,2 puta dobro dodao suigracima ,ali promasili. Griezmann bi trebao vise igrati i iskoristavati to da je fokus na Mandzi. A Arda Turan los i to vec duze vrijeme nikako ne igra. Atletico imao ove sezone 2 kiksa kad pobjedili sami se nakon katastroflanih pogresaka u obrani kontra Grka tamo i u Valenciji

DU
Deleted user
08:04 20.10.2014.

Mandzo sto je zabijo,je zabijo u Bayernu,sve ostalo je tuzna povjest,ovog zaista jednog velikog nogometasa................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije