Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi u Primeri

Mandžukić odgovorio kritičarima i zabio za pobjedu

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
30.08.2014.
u 22:50

U 25. minuti susreta protiv Eibara Gabi je ubacio iz slobodnog udarca, a Super Mario zabio svoj prvi prvenstveni pogotka

Nakon remija protiv Rayo Vallecana u prvom kolu, madridski Atletico u drugom kolu Primere dočekao je Eibar. Bila je to prva prvenstvena utakmica na Vicente Calderonu, koji je ispunjen do posljednjeg mjesta, a aktualni prvak pobijedio je 2:1.

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić nakon prvog kola bio je žestoko kritiziran u španjolskim medijima, no svim je kritičarima odgovorio na najbolji mogući način - pogotkom.

Naime, u 25. minuti susreta protiv Eibara Gabi je ubacio iz slobodnog udarca, a Super Mario zabio svoj prvi prvenstveni pogotka. Bilo je to za vodstvo 2:0, a prije njega glavom nakon kornera zabio je Miranda.

U 34. minuti gosti su odigrali prekrasnu akciju, Arruabarrena je odlično petom ostavio za Abrahama koji fantastičnim udarcem smanjuje rezultat. U drugom dijelu malo je pao tempo utakmice, a hrvatski nogometaš igru je napustio u 67. minuti. Pred sam kraj susreta Eibar je mogao do izjednačenja, ali Angel je u čistoj prilici previše oklijevao pa su mu braniči madridske momčadi izbili loptu.

>>Bayern kiksao u drugom kolu, odigrao 1:1 sa Schalkeom

>>Halilovićeva Barca došla do prve pobjede u Segundi

Komentara 18

CR
crocro
21:56 30.08.2014.

Jeste li vidjeli,Bayern kiksao, kiksao Guardiola, Lewandovski im nije mogao pomoći za 3 boda, od kako nema Mandže koji je radio kao crv na cijelom terenu, to se sada vidi na rezultatima. Guradiola će još dugo gutati knedle kojima će ga šopati uprava Bayerna. Bio bi posebno sretan da Mandžo zabije više golova od Lewandovskog, samo da Guradiola nema mira.

BI
biby2611
22:06 30.08.2014.

Isa sam cesto gledati Bayerna ali od kad Mando ode ODE i ja,,,i opklada da Guardiola nece dugo ne zbog Mandjukica nego ce se cijeli koncept njegove filozofije unistit jer je odvratno prepotentan i arogantan,,,,,,,,,,,,

DR
draxy
21:40 30.08.2014.

Mandžo će dati duplo više golova od Coste !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije