Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleski mediji

Mandžukić nije dorastao Bayernu, ne uklapa se u momčad punu zvijezda

Mario Mandžukić
Foto: DPA/PIXSELL
24.04.2014.
u 15:44

"Hrvat je strano tijelo u Bayernovoj momčadi punoj zvijezda. Mučio se, ali ničim nije pridonio svojoj momčadi."

Engleski mediji, između ostalih, bili su oduševljeni jučerašnjom utakmicom Luke Modrića, a s druge strane iznimno su kritični prema Mariju Mandžukiću. Hrvatski napadač dobio je loše ocjene, a komentari su izrazito negativni.

"Nije ni čudo da Bayern traži novog napadača. Mandžukićev stil igre i fizičke predispozicije više odgovaraju Mourinhovim momčadima nego Guardiolinim. Bayernu treba brzi napadač koji će se suprotstaviti dobro organiziranoj obrani, a ne Mandžukić", piše Telegraph.

Daily Mail piše kako je Mandžo dobar, ali ne i vrhunski napadač te da će se Bayern usrećiti dolaskom Lewandowskog. A kritičan je bio i Guardian:

"Hrvat je strano tijelo u Bayernovoj momčadi punoj zvijezda. Mučio se, ali ničim nije pridonio svojoj momčadi."

Spomenimo samo kako je i njemački Bild bio kritičan te mu je dao ocjenu četiri (pet je najslabija), dok mu je Goal.com dao trojku.

Ipak, treba naglasiti da su strani mediji zanemarili činjenicu da Mandžukić nije ni dobio puno upotrebljivih lopti, zbog čega se često i sam izvlačio na bok kako bi sudjelovao u igri. Uz to, nekoliko je puta dobro spustio loptu svojim suigračima, ali Kroos, Schweinsteiger i Müller nisu dobro reagirali. Da su kojim slučajem zabili, i Mandžukićev učinak drukčije bi se vrednovao.

>>Modrić ne ide nigdje, njegov transfer jedan je od najboljih!

Komentara 36

KA
kantaLJUBAVI
17:43 24.04.2014.

Tko takve gluposti pise taj samo dokazuje da pojma nema i da ne prati Mandzukica tijekom cijele sezone. Pa Mandzukica trazi pola Europe.vodeci strijelac Bundeslige - uz cinjenicu da je odigrao 600 minuta manje od Lewandowskog i da je Lewandowski zabio 3 gola iz 11terca a Mandzukic nije zabio niti jedan gol iz 11terca

Avatar x-y
x-y
16:04 24.04.2014.

obicne gluposti od svih koji kritiziraju Mandzu..Mandzo je bio solidan.. Bayern je sinoc ukupno jako bio jalav i bez pravih ideja i lucidnosti.. Najvecu kritiku snosi trener sto nije Götzea stavio od pocetka, i Rafinha isto nije trebao nikako igrati....Vidjelo se da fali ideja, kreativnosti i lucidnosti u igri Bayerna.... aaa zato je Götze iznimno poseban igrac... Nista srasno, bude Mandzo utrpao 3 komada u uzvratu i eto ih opet u finalu...

HR
hrvatska91
17:31 24.04.2014.

koje gluposti... a što se moglo i očekivati ? Za Britance je cijela Hrvatska "strano tijelo", kako u EU tako i u cijelom njihovom "neokolonijalnom svijetu".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije