Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ocjene Goal.coma

Mandžukić, Modrić i Subašić među najboljima, Lovren i Jedvaj među najlošijima

Dejan Lovren
PA/Pixsell
17.09.2014.
u 09:35

Luka Modrić 3.5 - Bio je kreativni pokretač Reala, asistirao je Baleu i imao važnu ulogu kod trećega gola. Bila je to kvalitetna predstava Hrvata

Prva je večer Lige prvaka bila uspješna za hrvatske nogometaše: Mandžukić je bio strijelac, Modrić asistent, Subašić je u svom debiju među elitom sačuvao mrežu i pobijedio, a i Lovren nakon prvog dana ima tri boda. Neuspješan je bio jedino Jedvaj, piše Goal.com.

A evo kako su Goalovi izvjestitelji iz cijele Europe ocijenili nastup kockastih:

Mario Mandžukić 3.5 - Dobio je gadan udarac u lice na samom početku, bio je krvava nosa, ali oporavio se brzo i postigao odličan gol glavom. Bio je izoliran u vrhu, ali strašno se borio i nesretno izgubio.

Valja napomenuti kako su samo igrač utakmice Dominguez, te Mandžini suigrači Ansaldi i Turan dobili tu ocjenu.

Luka Modrić 3.5 - Bio je kreativni pokretač Reala, asistirao je Baleu i imao važnu ulogu kod trećega gola. Bila je to kvalitetna predstava Hrvata, dok je Kroos bio duboko i katkad previše držao loptu.

Dejan Lovren 1.5 - Solidna partija, iako je na trenutke djelovao izgubljeno prilikom nekih kretanja i akcija suparnika.

Jedino su Lovren i obojica vratara Mignolet i Borjan dobili tako nisu ocjenu na utakmici Liverpool - Ludogorec (2:1).

Danijel Subašić 3.5 - Odlično je vladao svojim prostorom prilikom prekida i bio je odlučan prilikom izlazaka s gol-linije.

Tin Jedvaj 2 - Prijetio je prema naprijed, ali nikako nije uspijevao izaći na kraj s Kurzawom i opravdano je zamijenjen nakon primljenog pogotka.

>>Modrić: Zadovoljan sam igrom, ali neka me drugi ocjenjuju

Komentara 4

PR
provokatorica
10:24 17.09.2014.

Lovren 1.5 zvijezda? A na Whoscoredu je peti najbolje ocjenjeni igrač.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:03 17.09.2014.

Navijaci Liverpoola se previse zale na Lovrena, njihov problem je napad, jako tesko daju golove a imaju posjed lopte u svakoj utakmicu. Ukratko Luis Suarez > od svih ovih novokupljenih pojacanja.

DF
dario.franjic11
13:05 17.09.2014.

Ma ljudi taj Lovren je levat zesci duplo nista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije