Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIMALO DOSADAN REMI

Atletico i Real riješit će pitanje pobjednika na Santiago Bernabeuu!

Atletico - Real
Foto: Reuters/PIXSELL
1/20
14.04.2015.
u 22:37

Završilo je 0:0, ali nitko se ne bi imao pravo žaliti da je se mreža njihova gola zatresla koji put

Atletico Madrid i Real Madrid odigrali su "miriljubivih" 0:0 u četvrtfinalu Lige prvaka, ali utakmica je mogla otići potpuno u drugom smjeru jer prilika nije nedostajalo, kao ni sjajnih poteza. Rezime svega jest da ni sedmu utakmicu zaredom momčad Diega Simeonea nije izgubila od 'kraljeva', što se dogodilo po prvi put u povijest kluba! Ujedno, ni treću zaredom nisu od njih primili gol na svom terenu. Svih 90 minuta igrali su Luka Modrić i Mario Mandžukić.

Mogao je već u trećoj minuti Real načeti Atletico da je Godinovu veliku pogrešku iskoristio Bale. Išao je potpuno sam na sjajnog Oblaka, ali 22-godišnji vratar Slovenije bio je pobjednik. Kao i mnogo puta kasnije u susretu. Time je Velšanin još jednom dokazao da nije igrač od stotinu milijuna eura jer prečesto promašuje kad je najpotrebnije. Cristiano Ronaldo je pak bio poslovično nevidljiv protiv Atletica, jednostavno ne zna kako se nametnuti pored njih. A ne zna ni Carlo Ancelotti što smisliti.

Postavio je prilično ofenzivnu taktiku, u prvih 45 minuta napadao je žestoko Real, nizale su se prilike, ali više niti jedna kao ona Baleova. Diego Simeone bio je mnogo strpljiviji i poput nekog boksača, pustio je da ga protivnik udara dok je u kutu, a dok se umori kreće smrtonosni udarac. To se moglo i dogoditi, ali nije, jedini udarac primio je naš Mario Mandžukić od strane "prijatelja" Sergia Ramosa, koji ga istuče svaku utakmicu. Iako krvave glave, srbijanski sudac Mažić opomenuo je našeg reprezentativca. Vidno uzrujani Mandžukić to mu nije oprostio i u 55. minuti je požutio jer je bio prenervozan.

Pred Ikerom Casillasom smo uzbuđenja gledali tek u posljednjih desetak minuta. Treba istaknuti pokušaj Godina u 81. minuti nakon udarca iz kuta s desetak metara, ali prohujalo je to iznad gola Reala. Isti je igrač zaprijetio iz gužve u 90. minuti, ali zaustavio je to Casillas, koji je minutu prije lošom reakcijom umalo poklonio pogodak domaćima.

Također, pritisak Atletica uslijedio je kad se od 83. minute Simeone odlučio povući s terena Kokea, a uvesti Torresa. S dva klasična napadača su domaći bili neugodni i da je argentinski stručnjak imao više hrabrosti, možda bi aktualni prvak Španjolske imao prednost uoči uzvrata 22. travnja na Santiago Bernabuu.

ATLETICO MADRID - REAL MADRID 0:0

ATLETICO MADRID: Oblak, Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira, Mario, Gabi, Arda, Koke (od 83. Torres), Griezmann (od 77. Raul Garcia), Mandžukić. Trener: Diego Simeone.

REAL MADRID: Casillas, Carvajal (od 85. Arbeola), Pepe, Ramos, Marcelo, Kroos, Modrić, James, Bale, Cristiano, Benzema (od 76. Isco). Trener: Carlo Ancelotti.

>> Pogledajte kako je izgledalo Mandžukićevo lice nakon Ramosova udarca

>> Tijek susreta pročitajte OVDJE

>> Diego Simeone za Goal otvoreno usporedio Mandžukića i Torresa!

Komentara 16

DI
Diosiario
22:41 14.04.2015.

Bitno da vi "genijalci" iz večernjeg nama već mjesecima lažete kako Mandžukić neće igrati, kako je u svađi s trenerom i slično. Odakle vam samo padaju na pamet te gluposti, laži i izmišljotine? Hoćete li sad bar pokauati minimum pristojnosti i ispričati se čitateljima za laž da Tores ima prednost pred Mandžukićem? Ako nemate čime popuniti prostor u novinama onda bolje ostavite prazno nego da popunjavate s tim teškim izmišljotinama koje nemaju nikakvo uporište u stvarnosti. Mislim, da Mandžukić neće igrati?? Nego tko će igrati? Oni su njega platili toliko koliko su ga platili da im stoji za ukras ili što? Ajde sad pošaljite onog baliju koji ne trpi istinu da me opet banira na par dana, jer znate dobro da lažete a da je sve ovo što sam napisao ćista istina.

GA
garincha
23:26 14.04.2015.

Najbolji pojedinci susreta su Oblak i Varane.Mandzukic bespotrebno provocira u svakoj situaciji,a kad dobije po fenjeru,onda dreci do neba...ozbiljniji sudac bi ga iskljucio do kraja prvog poluvremena!

D4
d4d0
21:56 14.04.2015.

Mandjo,izgledas kao da si naletijo na Mirkeca...kao i Gonzaga hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije