Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Heroj Atletica

Mandžukić: Još sam pod dojmom, a Simeone i ja imat ćemo sjajan odnos

Mario Mandžukić
Foto: Pixsell
23.08.2014.
u 21:21

- Moji planovi su nastaviti ovako dalje. Ne zadajem si neke prevelike ciljeve, idem korak po korak i ja sam siguran da ću biti uspješan ovdje

Mario Mandžukić sportska je tema dana na Pirinejima. Njegov pobjedonosni pogodak za Atletico protiv moćnog Reala pretvorio ga je u heroja, barem kod navijača momčadi s Vicente Calderona. A hrvatski reprezentativac putem RTL-a podijelio je svoje prve dojmove.

- Još sam pod dojmom svega toga. Tako da siguran sam da će mi ovaj gol puno pomoći za sad nastavak i početak sezone. Moji planovi su nastaviti ovako dalje. Ne zadajem si neke prevelike ciljeve, idem korak po korak i ja sam siguran da ću biti uspješan ovdje, rekao je za RTL Danas.

Posebno se osvrnuo na odnos s trenerom Diegom Simeoneom.

- Zagrlio me i čestitao mi je nakon utakmice. Jedan od razloga što sam došao tu je bio i on. Diže ekipu i to mi se jako sviđa. I siguran sam da ćemo imat sjajan odnos.

>>"U Mandžukića su već svi sumnjali, a ispratili su ga ovacijama!"

>>Griezmann: Mandžukić je bio za čistu desetku!

Komentara 3

KT
KTM
23:00 23.08.2014.

Ma,lako nama za tebe ljudino.

DF
dario.franjic11
00:29 24.08.2014.

Da se nisi zaljubio u njega sta mu se uvlacis sutnut ce te ko gvardiola prvom prilikom dok ne das dvije utakmice gol.stvarno mando ceri da nisi peder preispitaj se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije