Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMJESTO KAPETANA

Mandžukić dobio čast da reže odojka na tradicionalnoj večeri Atletica

Mandžukić večera
Foto: Miho Dobrašin
20.07.2014.
u 16:15

Hrvatski napadač i Jan Oblak, pa na kraju i Godín, otvorili su večeru kojoj je prisustvovala kompletna ekipa

Mario Mandžukić odradio je svoj drugi popodnevni trening u Atlético Madridu pa se sa suigračima autobusom vratio u hotel udaljen pet minuta vožnje od malog nogometnog terena. Nakon tuširanja igrači su izašli na posebnu večeru izvan kampa Los Ángeles de San Rafaela gdje se hrvatski napadač nalazi od četvrtka navečer.

Crveni klupski autobus odvezao ih je u obližnje mjesto Segovia u čijem centru se svake godine pripremi večera u čast gostima iz Madrida. Ušavši u restoran dočekale su ih boce vina, poklon za osvojeno prvenstvo. Ispred momčadi preuzeli su ih trener Diego Simeone i kapetan Gabi.

Na stolu se zatim našla pečena svinjetina koju prema tradiciji zarežu kapetani i igrač koji je presudio u ključnom susretu prethodne sezone. No ovaj put, umjesto kapetana Gabija, njegovog zamjenika Raula Garcije i braniča Godína, koji je pogotkom u zadnjem kolu u Barceloni donio titulu na jug Madrida, čast je prepuštena novacima Mariju Mandžukiću i Janu Oblaku.

Hrvatski napadač i slovenski vratar, pa na kraju i Godín, otvorili su večeru kojoj je prisustvovala kompletna ekipa. Ispred restorana je stotinjak navijača čekalo svoje idole s dresovima i papirima spremnima za potpisivanje.

Unutra su se Mandžukić i Oblak dodatno zbližili s novim suigračima. Nitko od nogometaša nije davao izjave. Ujutro su bili pošteđeni treninga, a popodne u 18.30 nastavljaju s pripremama za novu sezonu. U srijedu igraju prvu prijateljsku utakmicu protiv drugoligaša Numancije.

>> Nova Simeoneova udarna igla: Mandžo došao kao zvijezda

Komentara 8

Avatar poglavito
poglavito
19:23 20.07.2014.

ko' Mandžo nezna šta je 'pečenka'

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:08 20.07.2014.

kome su dopale "nogice"

Avatar Topgen
Topgen
22:46 20.07.2014.

Zna Mario sto je to gudinello , haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije