Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usporedbe igrača

Mandžo uz bok Messiju, ispred Ronalda, miljama ispred Lewandowskog

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
27.11.2014.
u 09:34

Jednu je Mario veliku šansu promašio, jednu namjestio suigračima u pet kola, od 55 duela dobio ih je 27, a od 27 zračnih dobio je 15

Mario Mandžukić dijeli treće mjesto liste strijelaca Lige prvaka s pet golova u pet kola. Ispred njega samo su Luiz Adriano (9) i Leo Messi (7), piše Goal.

Mandžo je pet pogodaka postigao iz deset udaraca, od čega osam u okvir gola. Tri je postigao glavom, dok ni jedan drugi igrač u LP nije zabio više od jednog. A i u Atleticu nastavlja dokazivati zašto je ponajbolji igrač glavom na svijetu. Naime, za tri gola trebalo mu je šest udaraca. Više su glavom pucali samo Lewandowski i Cavani, po sedam puta, ali Poljak samo dvaput u okvir, a Urugvajac – ni jednom!

Jednu je Mario veliku šansu promašio, jednu namjestio suigračima u pet kola, od 55 duela dobio ih je 27, a od 27 zračnih dobio je 15. Načinio je osam prekršaja, a zaradio sedam, od tri pokušaja driblinga prošla su mu dva.

Cijelu usporedbu i statistike najboljih igrača pogledajte OVDJE!

>>'Mandžo je ovo zaslužio, svakoga dana se bori i radi'

>>Mandžukić nakon prvog hat-tricka u Atleticu: Osjećaj je fenomenalan!

Komentara 7

SE
selfi
10:23 27.11.2014.

Mandžukić je pokazo svoju kvalitetu već u Bayernu! Ovo je samo šlag na tortu. A imao je najbolje trenere Bundeslige, Heynckes i Maghat.

CR
crocro
16:09 27.11.2014.

Pitanje je dana kada će ga Bayern željeti nazad. Samo prvo se moraju riješiti Guardiole. Bayern pod Guardiolom ipak nije Bayern pod vodstvom Juppa Heynckesa. Razlika je očita a Heynckes se nikada ne bi želio riješiti Mandžukića jer je pčelaa radilica na cijelom terebu a uz to vrhunski napadač i golgeter. Malo je takvih u svijetu. Lewandovski takve parametre ne može posložiti. I zato je Mandžo puno učinkovititi igrač od Lewandovskog. Mandži je presudio osobni Guradiolin animozitet prema njemu. Uprava se tim potezom nikada neće složiti.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:14 27.11.2014.

Bit će da je stvarno dobar kad ga Andreeeej hvali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije