Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super Mario

Mandžo je već ušao u povijest! Evo koje rekorde je srušio

Mario mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.08.2014.
u 10:41

"Ovo je posvećeno svima onima koji su ga kritizirali, nedajući mu vremena da se prilagodi", napisao je na Marci jedan od mnogobrojnih navijača Atletica koji su oduševljeni Super Marijem

Atleticovi navijači sinoć su imali razloga za slavlje. Osim što su njihovi rivali srušili najljućeg rivala, osvojili su i Superkup prvi put nakon 1985. godine, što im je ujedno bilo drugi put u povijesti da podižu taj trofej. A ono što ih može zadovoljiti jesti i činjenica da se Mario Mandžukić vrlo brzo prilagodio i počeo raditi ono zbog čega su ga i doveli.

Mario je jučer postigao jedini pogodak na utakmici, a oborio je i rekord. Naime, njegov pogodak u 81. sekundi utakmice najbrži je u povijesti španjolskog Superkupa. Uz to, upravo je on zaslužan za to što je Iker Casillas prvi puta doživio poraz u gradskom derbiju. Vratar Reala dosad je imao 21 pobjedu protiv Atletica i sedam remija.

"Ovo je posvećeno svima onima koji su ga kritizirali, ne dajući mu vremena da se prilagodi", napisao je na Marci jedan od mnogobrojnih navijača Atletica koji su oduševljeni Super Marijem.

U svakom slučaju, hrvatski reprezentativac dobro je počeo karijeru u Španjolskoj, a ovo će mu dati dodatno samopouzdanje. A svim znamo da je onda nezaustavljiv...

>>"U Mandžukića su već svi sumnjali, a ispratili su ga ovacijama!"

>>Mandžukić donio Atleticu Superkup, pregrubi Modrić dobio crveni karton!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije