Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolci oduševljeni:

Mandžo je Costin nasljednik, pokazao je da se nikoga ne boji

Atletico Madrid's newly signed player, Croatian Mario Mandzukic, poses during a media presentation at the Vicente Calderon stadium in Madrid July 24, 2014. REUTERS/Juan Medina (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.08.2014.
u 09:23

A dobru ocjenu Mandži je dao i popularni portal Goal.com, hrvatski reprezentativac dobio je tri od mogućih pet

Mario Mandžukić jučer je i službeno debitirao za Atletico. I nije moglo teže, odmah je morao na Santiago Bernabeu na noge Realu. Mario je bio solidan, borio se kao lav u napadu, a dao je i velik doprinos u obrani. Tijekom cijelog susreta vodio je tešku bitku sa Sergiom Ramosom, a nekoliko puta uspio je i zaprijetiti Casillasu.

Njegov debi oduševio je novinara Mundo Deportiva koji je napravio poseban članak o njemu pod naslovom "Mandžukić ima Costin duh".

"Mandžukić je nasljednik Diega Coste u svakom pogledu. Hrvat je u debiju pokazao da ima karakter i da se nikoga ne boji. Imao je dobar debi, bio je izuzetan u oba smjera i dao je veliki doprinos obrani. Dvaput je i pucao na gol, jednom vrlo opasno. Izgubio je devet lopti, osvojio četiri, napravio je četiri prekršaja i pretrpio dva", stoji u tekstu.

A dobru ocjenu Mandži je dao i popularni portal Goal.com, hrvatski reprezentativac dobio je tri od mogućih pet.

"Nije se bojao pucati iz daljine, a bio je jako vrijedan. Impresivno se nosio s oba središnja braniča Real Madrida", opisao je Goal.com njegovu igru.

>>Atletico i Real remizirali! Modrić pokazao da je konstanta, Mandžo se još traži

>>Pogledajte kako je Sergio Ramos udario Mandžukića

Komentara 1

SO
Sos
09:27 20.08.2014.

Nasi nisu vrijedni paznje a niti mediskog prostora koliko vrijede pokazali su na prvenstvu u Brazilu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije