Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI BROD

Mandžini prijatelji: Pep će uništiti Bayern

Gledanje utakmice Bayern - Real
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
25.04.2014.
u 08:20

Kada Mandžo zabije gol, u “Dollaru” svi skaču od veselja. Bude i razbijenih čaša, razbacanih stolaca i stolova, ali gazdi nije žao.

Što je ovo!? Pa bio je čisti penal! Krađa! Namještaljka! Suče, srami se! To su samo neki od povika koji su se mogli čuti u slavonskobrodskom kafiću “Dollar”, omiljenom okupljalištu Mandžukićevih prijatelja i nekadašnjih suigrača, nakon što sudac u posljednjoj minuti susreta s Realom nije dosudio jedanaesterac za Bayern zbog “prekršaja” na Mülleru.

Bayern ne može bez Marija

Strasti su se ubrzo ipak smirile jer u ponovljenoj snimci vidjelo se da prekršaja, zapravo, nije ni bilo. Kao i uvijek kada igra Mandžo, atmosfera je u kafiću vatrena, ali gostiju je ipak bilo nešto manje nego inače. Razlog je tome što se do posljednjeg trenutka nije znalo hoće li Mario uopće istrčati na teren.

– Mediji su najavljivali da Mandžo neće igrati, da će Guardiola složiti taktiku u kojoj za njega neće biti mjesta. Takve najave živciraju sve nas Mandžine navijače jer znamo da Bayern bez njega nije Bayern. Pep će uništiti Bayern – kaže Mario Knežević i dodaje kako su i kiša te prijenos na HTV-u uzeli svoj danak. Za uzvrat, međutim, gosti najavljuju pravi spektakl sa zastavama i transparentima! Kada Mandžo zabije gol, u “Dollaru” svi skaču od veselja. Bude i razbijenih čaša, razbacanih stolaca i stolova, ali gazdi nije žao. Sve je to sastavni dio ugođaja, važno je da Mandžo trpa! U srijedu je, nažalost, sve to izostalo, osim pri već spomenutoj zadnjoj minuti, te pri golu Reala, kada je slavilo nekoliko zalutalih navijača madridske momčadi. Izostao je i Marijev tata Mato, inače čest gost tog kafića. Uzbuđenje je bilo preveliko, a Mato se najbolje koncentrira kada prijenos prati u vlastitu domu. U utorak će, međutim, potegnuti do Münchena – utakmica odluke ne propušta se!

Mario darivao Brođane

Guardiolu su svi označili kao glavnog krivca za slabije izdanje njemačke momčadi, nerijetko su mu se sjetili i rodbine.

– Mandžo nije razočarao, samo što nije bio u prilikama. Suigrači su ga nekoliko puta mogli uposliti, ali nisu, a najviše su mu nedostajale Riberyjeve lopte. Da je imao barem polupriliku, uvjeren sam da bi zabio – kaže Ivica Ćorluka – Charlie, nekadašnji Mandžin trener iz bivšega brodskog malonogometnog prvoligaša Argusa. Njegovu sadašnjem klubu Brodu 035 Mandžo je nedavno darovao garnituru vrhunske sportske opreme, na koju su Brođani naknadno ugravirali njegove inicijale MM. Inače, Charlie je jedan od brojnih Brođana podrijetlom iz Bosanske Posavine koji vole reći da je Mario jedan od tri najbolja napadača na svijetu. Tri Bosanca – Mario, Zlatan i Džeko!

– U Münchenu će sve biti drukčije. Siguran sam da će Mandžo odvesti Bayern u finale i po tko zna koji put spasiti Guardiolu – uvjeren je Ćorluka.

Komentara 3

DU
Deleted user
12:51 25.04.2014.

a konobarica iz druge smjene neka trenira real

D1
duje.1950
08:41 25.04.2014.

volija bi da Real ode dalje zbog ovi fasista koji navijaju za Mandzukica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije